Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιός πλήρωσε για τη φιλοξενία της Ολυμπιακής αποστολής στην Πάτρα; Ο Δήμος πάντως όχι!

Ποιός πλήρωσε για τη φιλοξενία της Ολυμπ...
Βγενόπουλος Φάνης

Το thebest.gr επικοινώνησε και με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Συνηθίζεται η φιλοξενία της Ολυμπιακής Αποστολής, όπου διανυκτερεύει η Ολυμπιακή Φλόγα, να γίνεται από τον οικείο Δήμο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην περίπτωση της Πάτρας, όπου η Φλόγα παρέμεινε το βράδυ της Τρίτης. Όπως έμαθε το thebest.gr, η δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να αναλάβει τη φιλοξενία των 40 ατόμων της αποστολής και να καλύψει τα έξοδα διανυκτέρευσής τους σε ξενοδοχείο της πόλης.

Το αίτημα για τη φιλοξενία της αποστολής, είχε σταλθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από τον Ιούλιο του 2017, ωστόσο ο δήμαρχος Πατρέων έστειλε αρνητική απάντηση (σημ. θα απαιτείτο αναμόρφωση του προϋπολογισμού κάτι που ήταν δύσκολο να γίνει εν μέσω θέρους).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας πληροφορούμενος το αδιέξοδο, έσπευσε να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα της αποστολής προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να μπορέσει η Ολυμπιακή Φλόγα να διανυκτερεύσει στην πόλη. Εξάλλου σε αντίθετη περίπτωση, η εξέλιξη θα ήταν πολύ αρνητική για την εικόνα και την φήμη της πόλης.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για το θέμα αλλά αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά. Μένει πλέον στον Δήμο να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Να σημειωθεί πάντως, ότι το βράδυ της Τρίτης ο Δήμος Πατρέων παρέθεσε δείπνο στα μέλη της Ολυμπιακής Αποστολής, το οποίο καλύφθηκε οικονομικά με χορηγία της ΔΕΥΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πάτρα - Όλα όσα συνέβησαν κατά την υποδοχή, την παραμονή και την αναχώρησή της-Συγκίνηση στην εκδήλωση μπροστά από το σπίτι του Παλαμά - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις