Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

57χρονος από την Παραλία Πατρών έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στην Πατρών– Πύργου- Ήταν υπάλληλος της Πολεοδομίας -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

57χρονος από την Παραλία Πατρών έχασε τη...

Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του ΙΧ

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων, μετά από μετωπική σύγκρουση ενός ΙΧ και μιας μηχανής. Νεκρός είναι ο 57χρονος αναβάτης της μηχανής, κάτοικος εν ζωή στην Παραλία Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Γεώργιο Τζούτη του Χρήστου και της Αρχόντως ο οποίος εργαζόταν στην Πολεοδομία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ελαφρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του ΙΧ γεννημένος το 1968.

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο της σύγκρουσης έχει αποκατασταθεί.

Νωρίτερα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων, όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του δικυκλιστή και ο σοβαρός τραυματισός του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

 

Νωρίτερα: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr  από το τροχαίο έχουν παραληφθεί από το ΕΚΑΒ δύο τραυματίες. Στο σημείο γίνεται με δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων ιδιαίοτερα στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην παλιά.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σοβαρό τροχαίο έχει προκληθεί στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει σημειωθεί σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι.

Στο σημείο έχει κληθεί και η πυροσβεστική καθώς φέρεται να υπάρχει εγκλωβισμός ατόμου.

Από το τροχαίο φαίνεται να υπάρχουν και τραυματίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις