Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απ. Πόντας: Θα ήθελα να κρούσω τον κώδωνα της σοβαρότητας προς όλες τις κατευθύνσεις

Απ. Πόντας: Θα ήθελα να κρούσω τον κώδων...

Δήλωση του υποψηφίου Προέδρου της Κεντροαριστεράς

Σε δήλωσή του για τις επικείμενες εκλογές στον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς ο υποψήφιος Πρόεδρος της παράταξης Απόστολος Πόντας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μπαίνουμε πλέον στην τελευταία στροφή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Προέδρου του Νέου Φορέα.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο αν όσα παρατηρούμε, από κάποιους συνυποψήφιους μου, να λαμβάνουν χώρα δημόσια, είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής τους ή του πανικού στον οποίο έχουν περιέλθει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είτε βγάζουν λίστες με θέσεις γιατί πρέπει, λέει, η συζήτηση να μεταφερθεί, δήθεν, στο γήπεδο της πολιτικής είτε βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου για τα μάτια της δημοσιότητας!» τονίζει και προσθέτει:

«Θα ήθελα να κρούσω τον κώδωνα της σοβαρότητας προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλήθεια, όταν έχετε καταθέσει δημοσίως προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα, τί ακριβώς θα κάνετε όταν η ηγεσία του Νέου Φορέα, με τα νέα της όργανα, αποφασίσει κάτι διαφορετικό; Θα διαφωνήσετε, θα αποχωρήσετε ή θα κυβισθήσετε; Αλήθεια επίσης, πώς θα συνεργαστείτε αύριο με όσους σήμερα τους χρεώνετε στην δεξιά, στην αριστερά ή στον περασμένο αιώνα; Εκτός αν έχετε προαποφασίσει μετά από τον «ανοιχτό πόλεμο» των υποψηφιοτήτων  να πάτε στον συνήθη και καταστροφικό εμφύλιο!

Σοβαρά και μετρημένα, κύριοι! Οι πολιτικές μας προτάσεις, πρέπει να ορίζουν το προτεινόμενο πλαίσιο επίλυσης των προβλημάτων και την δημοσιότητα να την άγουμε και όχι να μας άγει! Αλλιώς το μόνο νέο που επικαλείστε ότι θα φέρετε είναι μια νέα κατάρρευσης ελπίδων και προσδοκιών των προοδευτικών πολιτών για την ανάταξη του χώρου, που έχει δημιουργηθεί έως σήμερα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις