Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: Με την κοινωνία διχασμένη και το πολιτικό σύστημα βυθισμένο στην ανυποληψία...

Άγγελος Τσιγκρής: Με την κοινωνία διχασμ...

Γραπτή δήλωση του πολιτευτή της ΝΔ

Με αφορμή τη γενικευμένη, όπως σημειώνει, απαξίωση του πολιτικού συστήματος έπειτα από επτά χρόνια μνημονίων, υπερφορολόγησης και οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων, ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:  "Οι Έλληνες παραμένουν απογοητευμένοι, ανήσυχοι, θυμωμένοι, το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να είναι βυθισμένο στην ανυποληψία και η κοινωνία διχασμένη απέναντι στους στόχους, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ετών.

Εφτά χρόνια, τέσσερα μνημόνια. Με τα ίδια επιχειρήματα, με την ίδια φρασεολογία.

Μια χώρα λεηλατημένη και ένας λαός εξαθλιωμένος. Ο εργαζόμενος δουλεύει 12-15 ώρες για ένα μεροκάματο πείνας, ο συνταξιούχος λιμοκτονεί, το μικρομάγαζο κλείνει, και το χωράφι του αγρότη σιγά σιγά περνά στα χέρια άλλων.

Με 3.000.000 Έλληνες στα όρια της φτώχειας, με 1.200.000 ανέργους, με άθλιες εργασιακές συνθήκες, με συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων με τη μία φοροκαταιγίδα να διαδέχεται την άλλη, με άπειρα λουκέτα και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Το ενδεχόμενο νέων δυσβάσταχτων μνημονίων αλλά και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής χρεοκοπίας μέσω Grexit θα είναι πάντα ανοιχτά, όσο η Ελληνική οικονομία θα συνεχίζει να βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης και θα δυσκολεύεται να περάσει στη φάση της ανάκαμψης...".

____________________
Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. αψ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις