Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζιλιέτ Μπινός για τον Χάρβει Γουάινστιν: Καταλάβαινα ποιον ακριβώς είχα μπροστά μου

Ζιλιέτ Μπινός για τον Χάρβει Γουάινστιν:...

Είχε συνεργαστεί μαζί του στα φιλμ «Ο Άγγλος ασθενής» και "Chocolat"

Η Γαλλίδα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός διαβεβαίωσε σε δήλωση της ότι δεν «ένιωσε ποτέ ότι βρισκόταν σε κίνδυνο» με τον Αμερικανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν ο οποίος κατηγορείται από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο γνώριζε ποιον «είχε μπροστά της».

«Όταν συνεργαζόμουν με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, καταλάβαινα ποιον είχα μπροστά μου» επιβεβαίωσε η ηθοποιός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Monde.

«Το είδος του άνδρα με τον οποίο δεν θα πήγαινα ποτέ να διασκεδάσω. Γευμάτισα με εκείνον μία φορά, οι δυο μας, στη σουίτα του, δεν ένιωσα να κινδυνεύω, ωστόσο δεν κατάλαβα γιατί με κοίταζε επίμονα» συνέχισε η ίδια.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ήταν παραγωγός σε πολλές ταινίες στις οποίες έπαιζε η Μπινός, μεταξύ αυτών την ταινία «Ο Άγγλος ασθενής» για την οποία η Γαλλίδα ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου το 1997 και την ταινία «Σοκολάτα - Chocolat» του Λάσε Χάλστρομ για την οποία είχε προταθεί για το Όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου το 2001.

Η ηθοποιός διαβεβαίωσε ότι δεν έχει «διαβάσει πολλά πράγματα - λίγα, όσα ορισμένες ηθοποιοί δήλωσαν», την ώρα που οι κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του συνιδρυτή των στούντιο Miramax αυξάνονται.

Η Μπινός επισήμανε ότι «ένιωσε σοκ από τις σοβαρότερες καταγγελίες» που διατυπώθηκαν, όπως εκείνες περί βιασμού.

«Εκείνη την εποχή, δεν ένιωσα ποτέ κίνδυνο με εκείνον, διότι πιστεύω ότι ήμουν ήδη προετοιμασμένη. Η μοναδική φορά που άκουσα έναν υπαινιγμό σεξουαλικού περιεχομένου από μέρους του, δεν τον πήρα σοβαρά, απάντησα αμέσως πετάγοντάς το μπαλάκι εκτός γηπέδου» αφηγήθηκε, ενώ σημείωσε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 7 της χρόνια.

«Ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος και ταυτόχρονα περιέργως ελκυστικός. Όμως γνώριζα πολύ καλά τί κτήνος είχε μέσα του» είπε επιπλέον η Μπινός.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight