Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια Πατρινή του Λονδίνου με μεγάλη θητεία στα ναυτιλιακά υποψήφια στα Greek International Women Awards

Μια Πατρινή του Λονδίνου με μεγάλη θητεί...

Ο λόγος για την Αναστασία Παπαδοπούλου

Υποψήφια στα Greek International Women Awards είναι η Πατρινή Αναστασία Παπαδοπούλου κάτοικος Λονδίνου από το 2004. Η Αναστασία (Νατάσσα) Παπαδόπουλου, μέλος γνωστής πατρινής οικογένειας, με μεγάλη θητεία στο εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου έχει προταθεί στην κατηγορία Ναυτιλιακά στο θεσμό που επιβραβεύει τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα.

Η Αναστασία Παπαδόπουλου, δικηγόρος Αγγλίας (solicitor) με προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς δικηγορικές εταιρίες στο Λονδίνο και τώρα νομικός συμβουλος στην εταιρία Keystone Law που εδράζει στο Chancery Lane του Λονδίνου, έχει συμβουλεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικης (και όχι μονο) ναυτιλίας. Έχει δουλέψει για ναυτιλιακες εταιριες, εφοπλιστές, ναυπηγεία και ναυλωτές, διεθνείς και ελληνικές τράπεζες καθώς και άλλους παράγοντες της παγκόσμιας ναυτιλίας σε θέματα αγοραπωλησιών και χρηματοδότησης νεότευκτων και παλαιοτέρων πλοίων ή/και ολόκληρων στόλων, σε θέματα κοινοπραξιών με επενδυτές προς αγορά πλοίων, σε νηολογήσεις, ναυλοσύμφωνα, θέματα διαχείρισης στόλου, δικαστικές διαφορές και διαιτησίες στο Λονδίνο.

Έχοντας ενεργό δράση στο Λονδίνο εδώ και χρόνια, βοηθάει επίσης σε νομικά θέματα που αφορούν Έλληνες που θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους στο εξωτερικό.

Για όποιον θέλει να την στηρίξει, μπορεί να ψηφίσει πατωντας εδώ:

https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR?category=11227

Η ψηφοφορία είναι έως τις 31 Οκτωβρίου 2017.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight