Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρότυπος καλλιτεχνικός χώρος δραστηριοτήτων και παιχνιδιού «τα Κόκκινα Μολύβια»

Πρότυπος καλλιτεχνικός χώρος δραστηριοτή...

Τα Κόκκινα Μολύβια ξεκίνησαν σαν μια ιδέα

Τα Κόκκινα Μολύβια ξεκίνησαν σαν μια ιδέα πριν πέντε χρόνια από την Αρίστη και την Όλγα, δυο έμπειρες Νηπιαγωγούς, που ήθελαν κάτι πρωτοποριακό και ξεχωριστό για τα παιδιά της Πάτρας.

Στήθηκε ένα σπίτι, κοιτάζοντας με τα μάτια των παιδιών. Φτιάξαμε ένα δωμάτιο παιχνιδιών, το δωμάτιο παραμυθιών, το δωμάτιο με τα πινέλα, τα χρώματα και τα παράξενα υλικά, όπως συνηθίζουν να λένε. Το δωμάτιο που γευματίζουμε με τα ζωγραφισμένα ντουλάπια και τους χρωματιστούς τοίχους από δικές τους δημιουργίες. Καθώς συνεχώς διεγείρουν τη φαντασία τους, σε ένα χώρο γεμάτο πίνακες ζωγραφικής και τοιχογραφίες δημιουργώντας μια καλλιτεχνική άποψη.

Κάπως έτσι ξεκίνησε  το πιο όμορφο ταξίδι! Στο εργαστήρι μας έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 300 παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών με στόχο να γνωρίσουν τις εικαστικές τέχνες, το ρυθμό, το θεατρικό παιχνίδι, την αφήγηση. Η κεντρική μας ιδέα όμως  ήταν, και συνεχίζεται να είναι, να πειραματιστούν με υλικά και τεχνικές που δεν έχουν δουλευτεί ποτέ σε τόσο μικρές ηλικίες ( για παράδειγμα ραπτική και πλέξιμο), όπως και να προσαρμόζουμε κάθε φορά σε έναν πίνακα ζωγραφικής ή σε μια κατασκευή διάφορες μεθόδους διακοσμητικής.

Έτσι γεννήθηκε, στην πόλη μας, το Πρότυπο Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τα «Κόκκινα Μολύβια».

Σας ευχαριστούμε αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη σας και τη διάθεση που μας δίνετε για να συνεχίσουμε. Σας περιμένουμε και φέτος με καθημερινά (Δευτέρα έως Σάββατο) πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Πληροφορίες  στο εργαστήρι κατόπιν ραντεβού στη διεύθυνση Κανακάρη Ρούφου 41 ή στα τηλέφωνα: 2613016895, 6944163408, 6978072303

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά