Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλη η Πάτρα ένας αγώνας... Παιδικοί αγώνες δρόμου, ημιμαραθώνιος Αχαΐας, μικροί ιστιοπλόοι στον μόλο και ποδηλατικός αγώνας στον Ομπλό εκτός του Pink The City σε 30 ΦΩΤΟ

Όλη η Πάτρα ένας αγώνας... Παιδικοί αγών...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εκτός από το pink the city που έβαψε την Πάτρα ροζ, ταυτόχρονα σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας διεξληχθησαν κι άλλοι αγώνες δρόμου. Καταρχήν Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, ο οποίος  αποτελεί τον παλαιότερο και συνάμα μεγαλύτερο και μαζικότερο αθλητικό οργανισμό της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, με έτος ίδρυσης το 1981, πραγματοποίησε στη Δυτική Ελλάδα τον “Ημιμαραθώνιο  Δρόμο  Αχαΐας” με στόχο την πανελλήνια εμβέλεια.

Η Πάτρα "βάφτηκε" ροζ με το "Pink the city" - Συμβολικός περίπατος, κατά του καρκίνου του μαστού, από το ΑΛΜΑ Ζωής - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παράλληλα σε αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην Πάτρα μαθητές από δημοτικά σχολεία της περιοχής. Οι μικροί αθλητές έτρεξαν από την οδό Παπαφλέσσα μέχρι την πλατεία Γεωργίου, ενώ πλημμύρισαν κυριολεκτικά την οδό Κορίνθου.

Επίσης, ποδηλάτες της Πάτρας συμμετείχαν σε αγώνα ποδηλασίας για την ανάβαση του Ομπλού, ενώ μικροί του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών άνοιξαν πανιά στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Δείτε φωτογραφίες

 

Να σημειώσουμε ότι σε αυτό το πλαίσιο ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας διοργάνωσε παράλληλα, πραγματοποιήθηκε Αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού, καθώς και Αγώνας 1.000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία. Επιπλέον και καθώς ο Σύλλογος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, αυτή τη χρονιά οι αγώνες πραγματοποίηθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας και θα είναι αφιερωμένοι στα άτομα με ρευματικές παθήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight