Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαθητές της Ηλείας σε ρόλο περιφερειακών συμβούλων, παρουσία του υφυπουργού Δημήτρη Μπαξεβανάκη

Μαθητές της Ηλείας σε ρόλο περιφερειακών...

Το περιφερειακό Συμβούλιο Μαθητών

Μαθητές του Γυμνασίου Καράτουλα , από την Ηλεία, θα αναλάβουν ρόλους περιφερειακών συμβούλων , στα πλαίσια δράσης που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην συνεδρίαση των μαθητών το παρών θα δώσει και ο αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Πρόκειται για τη δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας.

Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09.30 το πρωϊ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου τους προσκεκλημένους θα υποδεχτεί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στόχος είναι, μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, να προωθηθεί  η συμμετοχικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών και παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως κορυφαίο όργανο της Αυτοδιοίκησης, να αποτελέσει ένα ανοικτό βήμα για τους νέους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις