Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραλειπόμενα από το 2ο Προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα- Τα μέτρα ασφαλείας, η νοηματική και οι σημειώσεις του Κυριάκου - ΦΩΤΟ

Παραλειπόμενα από το 2ο Προσυνέδριο της ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τι είδαμε

Η κινητικότητα μέσα και έξω από το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ήταν έντονη χθες το πρωί, για τη διεξαγωγή του 2ου Προσυνεδρίου της ΝΔ στην Πάτρα, με θέμα τους νέους. Τα Προσυνέδρια του κόμματος που θα οδηγήσουν στο 11ο Συνέδριο τον Δεκέμβριο, διεξάγονται με μια άλλη «φιλοσοφία». Δεν γίνονται οι κλασικές ομιλίες του Προέδρου και πολιτικών στελεχών, αλλά εξελίσσονται διαδοχικές ή παράλληλες θεματικές συνεδριάσεις, με κάθε μία συνεδρίαση να καταπιάνεται με ένα επιμέρους πρόβλημα ή ζήτημα πολιτικής. Κάτι που θυμίζει στιλ πολυσυνεδρίων.

Κάθε Προσυνέδριο έχει διαφορετική θεματική και στο τέλος οι εργασίες ολοκληρώνονται με τοποθέτηση – σύντομη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην Πάτρα όταν ήρθε η ώρα της ομιλίας του Προέδρου, οι καναπέδες που είχαν στηθεί για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων απομακρύνθηκαν . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήγε ποτέ για να μιλήσει πίσω από ένα σταντ με σταθερό μικρόφωνο, παρά στάθηκε όρθιος,  κρατώντας διπλωμένα χαρτιά και μίλησε ουσιαστικά απέξω, έχοντας στο σακάκι του δύο μικρόφωνα «ψείρες».

 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην αίθουσα είχαν στηθεί κάμερες της ΕΡΤ, που μετέδιδαν ζωντανά, οθόνες με την εικόνα των ομιλητών και της μετάδοσης, ενώ  είχε προβλεφθεί χώρος για τους δημοσιογράφους.

 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι υπήρχε σο ισόγειο του ξενοδοχείου, πριν τις σκάλες που οδηγούν στον ημιώροφο, μαγνητική πύλη και «σκάνερ» για τις τσάντες.

 

 

Στην είσοδο του ξενοδοχείου από την Όθωνος Αμαλίας το van και οι κάμερες της ΕΡΤ.

 

Η παρουσία της Αστυνομίας όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αυξημένη επί της Αγίου Ανδρέου, από την οποία έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,στον  χώρο διεξαγωγής του Προσυνεδρίου, μετά το προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Στην ακολουθία του και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του, ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης.

Την ώρα της αναμονής της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ισόγειο σχηματίζονταν τα γνωστά πηγαδάκια ενώ εξελισσόταν η άφιξη τοπικών κομματικών στελεχών, βουλευτών και τομεαρχών  και αντιπροέδρων του κόμματος κ.α.

 

Η υποδοχή του Προέδρου ήταν θερμή. Μέσα στην αίθουσα του Προσυνεδρίου του επεφύλαξαν χειροκρότημα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι εργασίες του Προσυνεδρίου μεταφράζονταν στη νοηματική γλώσσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις