Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Endurance Regularity Rally: 98 κούκλες και τα πληρώματά τους έκαναν μια στάση στην Πάτρα, στο «24 Ώρες Ελλάδα» - ΦΩΤΟ

Endurance Regularity Rally: 98 κούκλες κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Στις 21 Οκτωβρίου ξεκίνησε το μοναδικό στο είδος του Endurance Regularity Rally στην Ευρώπη, το «24 Ώρες Ελλάδα» που φέτος γιορτάζει τα είκοσι χρόνια του!

98 ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους ξεκίνησαν στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Ισθμό και μετά προς Κλειτορία, όπου έγινε και η πρώτη ανασυγκρότηση της ημέρας.

Επόμενος σταθμός ήταν η Πάτρα όπου μάλιστα έγινε και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 20ου «24 Ώρες Ελλάδα»  και στην πόλη τερμάτισε και το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι οδηγοί άναψαν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί έβγαλαν τους φακούς και άρχισε το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει τον ιδιαίτερο αυτό χαρακτήρα σε ένα έτσι κι αλλιώς περιπετειώδες ράλλυ.

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ένωσε το ημερήσιο με το νυχτερινό σκέλος, ενώ τα αποφασισμένα πληρώματα ήρθαν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight