Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλα είναι έτοιμα για τον 35ο Ημιμαραθώνιο Αχαΐας

Όλα είναι έτοιμα για τον 35ο Ημιμαραθώνιο Αχαΐας

Ώρα εκκίνησης σήμερα στις 10 το πρωί

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (Σ.Δ.Υ.Πάτρας) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδοςδιοργανώνουν διοργανώνουν και φέτος τον 35ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ και τον Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, σε μια διαδρομή επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού, καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για Άτομα με Αναπηρία. Επιπλέον και καθώς ο σύλλογος  είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, αυτή τη χρονιά οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας και θα είναι αφιερωμένοι στα άτομα με ρευματικές παθήσεις.

Ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. Εκκίνηση: Γέφυρα Αλισσού, περιοχή Δήμου Δυτικής Αχαΐας, επί της ΠΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ. Ακολουθούμε την ΠΕΟ και περνάμε από ΚΑΜΙΝΙΑ, ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ, ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ, ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ.

Συνέχεια με «ανενεργές» γραμμές τρένου, όπου δεν εκτελούνται πια δρομολόγια. Στα Βραχνέϊκα, στροφή από την ΠΕΟ, αριστερά στην ΟΔΟ ΠΑΛΑΜΑ, στροφή δεξιά στην ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, κίνηση επί της ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στροφή αριστερά στην ΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, στροφή δεξιά στην παραλιακή ΟΔΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ (Μονοδένδρι), κίνηση επί της ΟΔΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΟΥΡΤΑ , ΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΔΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Ρογίτικα, Τσαούση) και είσοδος πάλι στην ΠΕΟ, που έρχεται από  δεξιά μας.

Συνέχεια στην ΠΕΟ (Παραλία Πατρών), ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ, στροφή δεξιά στην ΟΔΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, διασταυρωνόμαστε πάλι με «ανενεργές» γραμμές τρένου, όπου δεν εκτελούνται πια δρομολόγια, στροφή αριστερά στην ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Πορεία στην οδό Κορίνθου, μέχρι την κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ της Πάτρας, όπου θα είναι και ο τερματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Επέστρεψαν με βαθμό τα κορίτσια του Απόλλωνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports