Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς κατάλαβε η Ασφάλεια Πατρών ότι η "ληστεία" ήταν υπεξαίρεση - Την Τρίτη στον ανακριτή η συνεργάτιδα του Αρσακείου που πήρε 80.000 ευρώ

Πώς κατάλαβε η Ασφάλεια Πατρών ότι η &qu...

Τα ψέματα που είπε για να καλυφθεί

Η εμπειρία των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών "χάλασε" τα σχέδια της συνεργάτιδας  του Αρσακείου που είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας, για να καλύψει τελικά όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, την υπεξαίρεση 80.000 ευρώ που είχε κάνει. Η γυναίκα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr σταμάτησε έναν πολίτη και του είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας, με αποτέλεσμα ο περαστικός να παραπλανηθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Όμως κάποια στοιχεία δεν «κολλούσαν» στην υπόθεση και για την ακρίβεια δεν υπήρχαν ευρήματα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας. Και αυτό δεν ξέφυγε από την Ασφάλεια Πατρών.

Η 36χρονη είπε ότι έπεσε θύμα δυο ληστών, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τροχαίο ατύχημα σε παράδρομο στο Άγιο Βασίλειο και της πήραν τα χρήματα.

Ισχυρίστηκε ότι μπροστά της έπεσε ένα μηχανάκι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο στο οποίο είχε τα χρήματα για να τα μεταφέρει στην επιχείρηση  και πήγε να βοηθήσει του επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Τότε ένα αγροτικό την προσέγγισε από το πίσω μέρος, οι δήθεν τραυματίες σηκώθηκαν και τη λήστεψαν.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που "ξένισαν" τους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι το γεγονός ότι η διαδρομή που επέλεξε δεν είναι και η πιο συνηθισμένη από την Τράπεζα μέχρι την επιχείρηση.

Επίσης, δεν προέκυπταν στοιχεία για όλη αυτή την κινηματογραφική ληστεία.

Από τη μία πλευρά, στο σημείο που είπε ότι τη λήστεψαν, υπάρχουν χώματα λόγω εργασιών, στα οποία ωστόσο δεν αποτυπώθηκαν ίχνη αυτοκινήτου αγροτικού.

Από την άλλη, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα άλλου προσώπου στο αυτοκίνητό της.

Μετά άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και αβίαστα ομολόγησε ότι είχε υπεξαιρέσει το ποσό.

Ισχυρίστηκε ακόμα, μάλλον για να ελαφρύνει τη θέση της, ότι αφαίρεσε τα χρήματα, καθώς υποτίθεται πως θα τα έδινε σε συγγενικό της πρόσωπο ώστε να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας του.

Η αστυνομία κάλεσε το πρόσωπο αυτό, το οποίο όντως έχει πρόβλημα υγείας αλλά δεν είχε πάρει πότε χρήματα από την ταμία.

Η γυναίκα σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και θα απολογηθεί στον Ανακριτή την Τρίτη.

Μέσα σε δύο χρόνια υπεξαίρεσε τα 80.000 ευρώ η 36χρονη λογίστρια του Αρσακείου της Πάτρας - Ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την ληστεία


Ανατροπή στην υπόθεση της "ληστείας" που έγινε το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας, με λεία 80.000 ευρώ- Συνελήφθη το... "θύμα"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 36χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, η δράστιδα εργαζόμενη σε ιδιωτική επιχείρηση, είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το έτος 2015 έως σήμερα, το χρηματικό ποσό των (80.000) ευρώ.

Για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση, χθες το πρωί, κατήγγειλε ψευδώς ότι μεταφέροντας, με αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (80.000) ευρώ, από την επιχείρηση σε τραπεζικό κατάστημα, έπεσε θύμα ληστείας, από τρεις άγνωστους δράστες, οι οποίοι με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, της ανέκοψαν την πορεία και της αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας, τα χρήματα.

Επιπλέον, δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί σταθμός του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξιχνίαση της ληστείας συγκροτήθηκε άμεσα κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, το οποίο μετέβη άμεσα στον τόπο του περιστατικού και στο νοσοκομείο, για τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων και πειστηρίων της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς προανάκρισης, που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων η 36χρονη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού από την επιχείρηση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις