Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σάς βάζει σε ένα διάστημα δραστήριο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, έως τις 9 Δεκεμβρίου, μια περίοδος με νέους δεσμούς και συνεργασίες, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες για το ξεκίνημά τους. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς με τον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο ο Άρης και θα κάνει αρκετά δραστήρια την καθημερινότητά σας έως τις 9/12, ένα διάστημα με πολύ δουλειά, ενώ είναι πιθανά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τον εκνευρισμό στο χώρο δουλειάς, αλλά και την υγεία και τη διατροφή σας. Πιθανό ωστόσο ξεκίνημα μιας νέας διατροφής, θεραπείας ή προγράμματος fitness.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Άρη σάς βάζει σε μια αρκετά θερμή για τα αισθηματικά περίοδο, έως τις 9/12, ένα διάστημα με νέους έρωτες, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες στον τομέα αυτόν. Επίσης θα είναι ένα πιο δημιουργικό διάστημα, και με επιχειρηματικά ξεκινήματα. Πιθανή μια εγκυμοσύνη. Προσέξτε όμως τις εντάσεις στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά.

Καρκίνος

Σε μια κουραστική περίοδο θα σας βάλει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, μέχρι τις 9/12, ένα διάστημα στο οποίο αναμένεται να τρέξετε αρκετά για θέματα κυρίως σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Πιθανή μετακόμιση, ανακαίνιση, επισκευές. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις, ειδικά με τους δικούς σας, καθώς αναμένεται αυξημένος θυμός, απωθημένα κι εγωισμός.

Λέων

Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη μπαίνετε σε μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κινητική περίοδο, έως τις 9/12, με πολλές επαφές, συζητήσεις, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Προσέξτε όμως να μην είστε προκλητικοί και βιαστικοί στο λόγο και στην οδήγηση. Ένα διάστημα με ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Πιθανή αγορά οχήματος και συσκευών επικοινωνίας.

Παρθένος

Φεύγει ο δραστήριος Άρης απ’ το ζώδιό σας και περνάτε σε πιο ήσυχη συνολικά φάση. Τώρα θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα, όπου μέχρι τις 9/12 φαίνεται ότι θα τρέξετε για θέματα οικονομικά, θα διεκδικήσετε χρήματα, θα προχωρήσετε σε αγορές ή θα ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Προσέξτε την κτητικότητα, και τους οικονομικούς ανταγωνισμούς.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο αποφασιστικός Άρης, και θα σας κάνει πιο δραστήριους κι εξωστρεφείς έως τις 9/12 που θα κάτσει, ένα διάστημα με πρωτοβουλίες, ξεκινήματα, δράσεις, αποφάσεις. Βέβαια είναι πιθανό να εκδηλώσετε και θυμό που κρατούσατε καιρό. Προσέξτε τις βιασύνες, τα ατυχήματα, τα καψίματα και τον εκνευρισμό. Αυξημένος εγωισμός.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο έως τις 9/12, θα σας βάλει σε ένα διάστημα στο οποίο θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά ως προς το τελείωμα ορισμένων κύκλων και θεμάτων. Ο ύπνος μπορεί να δυσκολευτεί λόγω στρες ή έντασης ή φασαρίας. Κρυφός θυμός, απωθημένα – κάτι φαίνεται να βράζει μέσα σας. Κυοφορία ωστόσο νέων project.

Τοξότης

Νέους φίλους και δραστήρια κοινωνική ζωή αναμένεται να φέρει ο Άρης απ’ τον Ζυγό έως τις 9/12, ένα διάστημα στο οποίο θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδίκτυο, όπου θα παίξετε και αρχηγικό ρόλο. Ξεκίνημα διαδικτυακών project. Νέα σχέδια. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με φίλους και γνωστούς.

Αιγόκερως

Ο Άρης που αλλάζει ζώδιο θα σας βάλει σε μια δραστήρια για τα επαγγελματικά αλλά και κουραστική περίοδο, έως τις 9/12, ένα διάστημα με ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες, οργάνωση. Προσέξτε τις εντάσεις με άτομα εξουσίας. Αυξημένος εγωισμός και θυμός. Ίσως γίνετε κάπως αντιπαθείς στο κοινό λόγω της οξύτητάς σας. Προσοχή επίσης σε φλεγμονές, βιασύνες, ατυχήματα.

Υδροχόος

Ευνοϊκή για εσάς θα είναι η διέλευση του Άρη απ’ τον Ζυγό, καθώς θα τονώσει τις δυνάμεις και το θάρρος σας, ενώ θα ωθήσει σε ανοίγματα και πρωτοβουλίες, έως 9/12. Ένα διάστημα με ταξίδια ή με επαφές με το εξωτερικό. Νέες σπουδές. Νομικές διεκδικήσεις. Προσοχή ωστόσο σε εντάσεις με δασκάλους και με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Ιχθύες

Περνάτε σε σχετικά πιο ήσυχη περίοδο τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Άρης, καθώς ήταν έντονες οι προηγούμενες εβδομάδες. Τώρα που μπαίνει στον Ζυγό, θα σας δραστηριοποιήσει σε θέματα οικονομικά, έως τις 9/12 – διεκδικήσεις και τρεξίματα για ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ. Ένα αρκετά θερμό ερωτικά διάστημα επίσης. Προσοχή σε ίντριγκες.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being