Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι κορυφαίοι της Πάτρας στον τελικό των Run Greece

Οι κορυφαίοι της Πάτρας στον τελικό των Run Greece
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Στήριξη και ευχές από την Ergo και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου

Το Run Greece που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα με τον 7ο αγώνα της χρονιάς, «πάει» στην Αθήνα και συμμετέχει στο Μαραθώνιο Αθήνας με τους καλύτερους εκπροσώπους του, στον τελικό της σειράς που ξεκίνησε φέτος.

 

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε φέτος στη δημιουργία ενός νέου αγώνα του «ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ RUN GREECE ERGO», 3χλμ σε δημόσια οδό που θα διεξάγεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Μαραθωνίου Αθήνας. Ο αγώνας θα έχει σημείο τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες που προκρίθηκαν από τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ κάθε αγώνα της σειράς RUN GREECE

Στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο-μετάλλιο και δίπλωμα, στον δεύτερο-δεύτερη μετάλλιο και δίπλωμα και στον τρίτο-τρίτη μετάλλιο και δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Επίσης θα δοθούν χρηματικά έπαθλα μέσω του Μεγάλου Χορηγού του Run Greece, Wind Hellas, στις νικήτριες ομάδες της Ομαδικής βαθμολογίας Ανδρών και Γυναικών, που με απόφαση των νικητριών ομάδων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιφέρειας από την οποία προέρχονται.

Χθες το απόγευμα στα γραφεία της ERGO στην Πάτρα, δηλαδή της πρώην Αγροτικής Ασφαλιστικής, έγινε η απονομή των διπλωμάτων στην ομάδα της Πάτρας που θα πάρει μέρος στον τελικό αγώνα, με την ευχή όλων να φέρει το τρόπαιο στην περιοχή και μαζί το ποσό που θα δοθεί σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης.

Παρέστησαν οι αθλητές, προπονητές και οικείοι, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ οι Βαγγέλης Τζελάτης, Νίκος Μπαλάσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος των κριτών στίβου Κώστας Χριστόπουλος και οι οικοδεσπότες, ο Τάσος Παπαδόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της Ergo και ο Κώστας Παπαγγελούτσος, περιφερειακός διευθυντής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports