Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ερυμάνθου καλεί τους κτηνοτρόφους για τους βοσκότοπους του έτους 2016

Ο Δήμος Ερυμάνθου καλεί τους κτηνοτρόφου...

Να λάβουν γνώση των στοιχείων της κατανεμηθείσας έκτασης

Ο Δήμος Ερυμάνθου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, μετά την παραλαβή των κυρωμένων καταστάσεων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2016, παρακαλεί τους κτηνοτρόφους στους οποίους έχουν κατανεμηθεί επιλέξιμες εκτάσεις βοσκήσιμων γαιών, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ερυμάνθου, να προσέλθουν στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου (πληροφορίες: Αγγελακόπουλος Φίλιππος, Γεωπόνος) προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα των στοιχείων της κατανεμηθείσας έκτασης και να παραλάβουν τα έντυπα κατανομής, που επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι Κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημοσίων βοσκήσιμων εκτάσεων που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στον υπ. αριθ. τραπεζικό λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος: 225/004719-86 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το μίσθωμα κατατίθεται στον Κωδικό Αριθμό Εσόδου (ΚΑΕ): 3418 σύμφωνα με την ΚΥΑ 410/28408/13-03-2017 (άρθρο 1 παρ. 2).

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι, η μη τήρηση των υποχρεώσεων εκ μέρους των κτηνοτρόφων και η μη τακτοποίηση της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Χωροταξικής Ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων Χρήσης Βοσκής  για το 2018.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Πληροφορίες: Φίλιππος Αγγελακόπουλος, Γεωπόνος Δήμου Ερυμάνθου

•             Χαλανδρίτσα: Δευτ.- Τετάρτ.-Παρασκευή, τηλ.: 2694360326

•             Σταυροδρόμι: Τρίτη - Πέμπτη, τηλ.  2694051645 (Εσωτ.3).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις