Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Σάββατο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο Τάκης Ζαχαράτος και η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Το Σάββατο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Η εκπομπή θα έχει επίκεντρο τον ταλαντούχο νέο ερμηνευτή Γιώργο Περρή

Πατρινό ενδιαφέρον θα έχει η μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλο στο κανάλι του ΣΚΑΪ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 το βράδυ. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι κατά βάση επικεντρωμένη στον Γιώργο Περρή, έναν ταλαντούχο τραγουδιστή της νεότερης γενιάς, ο οποίος ερμηνεύει εξαιρετικά και ξένα τραγούδια όπως την μπαλάντα «Je suis malade».

Ο Γιώργος Περρής έχει κατά το παρελθόν εμφανιστεί και στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο σε συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ο Γιώργος Περρής χτίζει σιγά σιγά μία αξιοσημείωτη καριέρα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, με ηχογραφήσεις σε εταιρίες, όπως η Decca Records και η Universal Music, περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Lara Fabian και ο συνθέτης Michel Legrand.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής που θα απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ αυτού του Σαββάτου, θα είναι, η συνθέτις και βιολονίστρια Ευανθία Ρεμπούτσικα με καταγωγή από την Κάτω Αχαΐα, ο Άρης Δαβαράκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πατρινός σώουμαν και ερμηνευτής Τάκης Ζαχαράτος, ο Δημήτρης Βραχνός κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight