Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Μία live ροκ βραδιά με τον Στέλιο Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά»

Πάτρα: Μία live ροκ βραδιά με τον Στέλιο...

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 μετά τις 21.00

Ένα μουσικό live με τον Στέλιο Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» που συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια στη δισκογραφία με συνεχή παρουσία στη μουσική σκηνή της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στην Πάτρα.

Ένα θρυλικό συγκρότημα που εδώ και τρεις δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής έχοντας στο ενεργητικό τους εξαιρετικές συνεργασίες, συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ και ξεχωριστές μελοποιήσεις στα ποιήματα Ελλήνων μεγάλων ποιητών και ο Στέλιος Σαλβαδόρ, ο απόλυτος ζωντανός μύθος της σκηνής, από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ και από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του, θα ανέβουν στη σκηνή του μπαρ και live stage “To Meros” στην οδό Καραϊσκάκη 128.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ θεωρείται ένας επίμονος καλλιτέχνης, πάντα και τελείως ανεξάρτητος....μόνο μαζί με το πιστό κοινό του που τον αγαπάει και τον ακολουθεί φανατικά τόσα χρόνια, έρχεται με μια πενταμελή ομάδα καταξιωμένων μουσικών για να βάλει "φωτιά" στην πόλη με τα εύφλεκτα τραγούδια του (Αδρεναλίνη, Μανιφέστο, Κάτω στην Πόλη, Το Παυσίπονο, Χαμαιλέων, Σαλονίκη μερικά από τα πολλά) που ενέπνευσαν πολλούς νέους καλλιτέχνες και τάραξαν τα νερά της ελληνικής ροκ σκηνής. Πολυτραγουδισμένοι στίχοι που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν αφυπνίσει τα μυαλά μας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Τα Μωρά στη Φωτιά, γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους προτείνουν μία διαφορετική συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Ραντεβού λοιπόν στις 27 Οκτώβρη για άλλο ένα ζωντανό πανδαιμόνιο.

Το ροκ συγκρότημα Μωρά στη Φωτιά όπως γράφει η Wikipedia, ξεκίνησε την πορεία του το 1984 όταν τρεις φίλοι από τη Βέροια σχημάτισαν αρχικά τους "Τεμπέληδες Της Εύφορης Κοιλάδας", οι Στέλιος "Σαλβαδόρ" Παπαϊωάννου στο τραγούδι και το μπάσο, ο Γιώργος Παπαϊωάννου στα ντραμς και ο "Μπάννυ" Δημήτρης Βασιλειάδης στην κιθάρα. Πήραν το όνομά τους από μια παράφραση ενός τραγουδιού του Μπράιαν Ίνο, το "Baby's on fire".

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο το νέο όνομα τους «Μωρά στη Φωτιά» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 1987, από τη δισκογραφική εταιρία ΑΝΟ ΚΑΤΟ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τραγούδια όπως το "Κάτω Στην Πόλη", "Παυσίπονο" και με τη διασκευή του τραγουδιού "Third Uncle" του Μπράιαν Ίνο.

Opening act στο live της Πάτρας: Φ.Α.Κ.Α.

Προπώληση εισιτηρίων €8, Ταμείο €10.

To Meros (Καραϊσκάκη 128)

Discover bookstore

Ποπ Χορν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life