Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοί είναι οι Πατρινοί λαμπαδηδρόμοι των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων-ΦΩΤΟ

Αυτοί είναι οι Πατρινοί λαμπαδηδρόμοι τω...

Συνάντησαν τον Κώστα Πελετίδη

Η Ολυμπιακή Φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», την ερχόμενη Τρίτη  24 Οκτωβρίου, θα περάσει από την Πάτρα, στο ταξίδι της προς την πόλη της PyeongChang της Ν. Κορέας. Σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, παρέδωσαν στους λαμπαδηδρόμους τις στολές τους, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα στους λαμπαδηδρόμους, Σοφία Ρήγα και Γιώργο Παπανδρεόπουλο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου: Οι φετινοί λαμπαδηδρόμοι που παρέλαβαν σήμερα τον εξοπλισμό τους, είναι οι: Ανδρέας Ρήγας, Σοφία Αλικανιώτη, Λουκάς Καταπόδης, Παναγιώτα Μακρή, Κωνσταντίνος Αντίοχος και Φωτεινή Πλέα.

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, καλωσόρισε τους λαμπαδηδρόμους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους και να εκπροσωπήσουν επάξια την Πάτρα, όπως και οι προηγούμενοι αθλητές. «Είναι τιμή μας που η πόλη μας εκπροσωπείται στον Αθλητισμό και που έχει πρότυπα για τη νεολαία μας. Ο Αθλητισμός δημιουργεί άξιους ανθρώπους, είναι η ασπίδα για τη νεολαία μας, απέναντι στις εξαρτήσεις», τόνισε ο Δήμαρχος.

Η Ολυμπιακή Φλόγα με τον ισχυρό συμβολισμό που περικλείει, θα τιμηθεί από την Πάτρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί

την ίδια μέρα, στις 9.10 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί.

Την Τετάρτη στις 9 το πρωί με λαμπαδηδρόμους η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει από τα Υψηλά Αλώνια, θα ακολουθήσει την διαδρομή Γούναρη – Κορίνθου και στη συνέχεια θα διέλθει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις