Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματική δράση «Δείπνο στο Σκοτάδι» από την Περιφέρεια και την Ένωση Τυφλών

Πάτρα: Βιωματική δράση «Δείπνο στο Σκοτά...

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο εστιατόριο «SANTA ROSA»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας διοργανώνου την εκδήλωση «Δείπνο στο Σκοτάδι». Πρόκειται  για  μια δράση βιωματικής εμπειρίας της τυφλότητας όπου βλέποντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις 4 από τις 5 αισθήσεις, σε συνθήκες απόλυτου σκότους για να δειπνήσουν.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  στέκεται αρωγός , προωθώντας θέματα και πρωτοβουλίες φορέων που εκπροσωπούν τα Άτομα με Αναπηρία.

Στα πλαίσια σχεδίου δράσης έχει αναλάβει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας την στήριξη εκδήλωσης με τίτλο «Δείπνο στο Σκοτάδι».

Πρόκειται  για  μια δράση βιωματικής εμπειρίας της τυφλότητας όπου βλέποντες συμπολίτες μας καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις 4 από τις 5 αισθήσεις, σε συνθήκες απόλυτου σκότους για να δειπνήσουν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο εστιατόριο «SANTA ROSA», που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου Πατρών (Νόρμαν Άστιγγος  και Σάντα Ρόσα).

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις  από τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας (Αγ. Νικολάου 57-59),  τηλ. επικοινωνίας 2610-224992.

Θα υπάρξει ακριβής αριθμός συμμετεχόντων.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης κατά την είσοδο.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις