Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ψηφίστε τις δύο Πατρινές υποψήφιες στα Greek International Women Awards - Μέχρι σήμερα η ψηφοφορία

Ψηφίστε τις δύο Πατρινές υποψήφιες στα G...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ελένη Ζαβέρδα Κίτρου και Αναστασία Παπαδοπούλου

Μέχρι σήμερα 31 Οκτωβρίου μπορείτε να ψηφίσετε τις δύο Πατρινές υποψήφιες στα Greek International Women Awards που επιβραβεύουν τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα. Ο λόγος για την  Ελένη Ζαβέρδα Κίτρου ειδική στο Καλλιτεχνικό και Ιατρικό Τατουάζ Αποκατάστασης την οποία μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο απευθείας στο: https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR/NkePYdoM?search=5a8dbad8cba944fc-13 ή στο link: http://greekinternationalwomenawards.com/ στην κατηγορία Social Science.

Να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, κινητού, τάμπλετ.

Ελένη Ζαβέρδα - Κίτρου: «Δωρεάν στο CosmeticTatau τα “Τατουάζ – Βραχιόλια” σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις»

Υποψήφια στα Greek International Women Awards είναι και η Πατρινή Αναστασία Παπαδοπούλου κάτοικος Λονδίνου από το 2004. Η Αναστασία (Νατάσσα) Παπαδόπουλου, μέλος γνωστής πατρινής οικογένειας, με μεγάλη θητεία στο εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου έχει προταθεί στην κατηγορία Ναυτιλιακά στο θεσμό που επιβραβεύει τον γυναικείο επαγγελματισμό και την επιχειρηματικότητα.

Για όποιον θέλει να την στηρίξει, μπορεί να ψηφίσει πατωντας εδώ:

https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR?category=11227

Ελένη Ζαβέρδα Κίτρου

Ελένη Ζαβέρδα Κίτρου

Ελένη Ζαβέρδα Κίτρου

Να σημειώσουμε ότι  η ψηφοφορία μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, κινητού, τάμπλετ.

Με σήμα κατατεθέν τα φτερά της Νίκης της Σαμοθράκης, τα GIWA είναι ένας ανερχόμενος θεσμός που σκοπό έχει να αγκαλιάσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως.

Καταξιωμένες επαγγελματικά Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη καλούνται να πιστέψουν στον εαυτό τους και να τον επιβραβεύσουν μέσα από τον θεσμό αυτό.

H τελετή απονομής είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017.

Σε μια εποχή κατά την οποία η αριστεία στην Ελλάδα θεωρείται προνόμιο υπό καταδίωξη, τα Greek International Women Awards δημιουργήθηκαν με σκοπό να αποδείξουν ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελληνίδων και Κύπριων γυναικών ανά τον κόσμο συνεισφέρουν καθοριστικά στην εξέλιξη του Κόσμου.

Αναγνωρισμένες προσωπικότητες κύρους, αποτελούν την κριτική επιτροπή των  βραβείων, με στόχο την απόλυτη αντιπροσώπευση των αξιών των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος, ενώ το στοιχείο της δημόσιας ψήφου, έρχεται να ενισχύσει τη διαφάνεια στη διαδικασία.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις εξής κατηγορίες: Τέχνη και Desing, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα (SocialResponsibility), Young Star Award 18 – 23, Δια Βίου Επιτεύγματα (Life Time Achievement).

Η Αναστασία Παπαδόπουλου, δικηγόρος Αγγλίας (solicitor) με προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς δικηγορικές εταιρίες στο Λονδίνο και τώρα νομικός συμβουλος στην εταιρία Keystone Law που εδράζει στο Chancery Lane του Λονδίνου, έχει συμβουλεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικης (και όχι μονο) ναυτιλίας. Έχει δουλέψει για ναυτιλιακες εταιριες, εφοπλιστές, ναυπηγεία και ναυλωτές, διεθνείς και ελληνικές τράπεζες καθώς και άλλους παράγοντες της παγκόσμιας ναυτιλίας σε θέματα αγοραπωλησιών και χρηματοδότησης νεότευκτων και παλαιοτέρων πλοίων ή/και ολόκληρων στόλων, σε θέματα κοινοπραξιών με επενδυτές προς αγορά πλοίων, σε νηολογήσεις, ναυλοσύμφωνα, θέματα διαχείρισης στόλου, δικαστικές διαφορές και διαιτησίες στο Λονδίνο.

Έχοντας ενεργό δράση στο Λονδίνο εδώ και χρόνια, βοηθάει επίσης σε νομικά θέματα που αφορούν Έλληνες που θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους στο εξωτερικό.

Μια Πατρινή του Λονδίνου με μεγάλη θητεία στα ναυτιλιακά υποψήφια στα Greek International Women Awards

Αναστασία Παπαδοπούλου

Αναστασία Παπαδοπούλου

Αναστασία Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight