Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αντώνης Κουνάβης: Παραιτούμαι από Αντιπρόεδρος της Παναχαϊκής, Κατσουράνης και Μαρλαφέκας οδηγούν την ομάδα στην οπισθοδρόμηση!

Αντώνης Κουνάβης: Παραιτούμαι από Αντιπρ...

Έντονη αντίδραση μετά τη στήριξη της Παναχαϊκής Συμμαχίας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Φωτιές άναψε η ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας με την οποία εξέφραζε την υποστήριξή της στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή και μέλους της Συμμαχίας Αντώνη Κουνάβη, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνεντεύξη (Χρήστος Βεργαλενάκης, στο sport24 Πάτρας) χαρακτήρισε «αλητεία» την ανακοίνωση και πρόσθεσε ότι «επικοινώνησε με τους κ. Μπακαλάρο, Κοντοθόδωρο, Λιόλιο και Πλέσσα και του είπαν ότι δεν ήξεραν για την ανακοίνωση και διαφωνούν με το περιεχόμενό της». "Όσοι έβγαλαν αυτή την ανκοίνωση θα πρέπει να ντρέπονται, είναι αλητεία" είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του κ. Κουνάβη ότι «Κατσουράνης και Μαρλαφέκας οδηγούν την Παναχαϊκή στην οπισθοδρόμηση» υποστηρίζοντας ότι «ο Κατσουράνης έπρεπε να μην επιτρέψει την έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης».

Ο έως σήμερα Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση αυτή και θα παραμείνει απλός μέτοχος, ενώ σκέφτεται πλέον να μην ακολουθήσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που εξελίσσεται αυτή την περίοδο.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία στηρίζει Πλάτωνα Μαρλαφέκα – «Είναι από τους πρωτεργάτες για την αναγέννηση της ομάδας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports