Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας για το επικουρικό -Κλειστά τα υποκαταστήματα-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλ...
Μάτσας Ηλίας

Για την διακοπή καταβολής της επικούρησης

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το πρωί ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας. Ο Σύλλογος συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν σαν τελευταία στάση την Πάτρα, διαμαρτυρόμενος για την διακοπή καταβολής του λογαριασμού επικούρησης.

Αρκετός κόσμος είναι μαζεμένος από τις 10 περίπου το πρωί μπροστά από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής, συμμετέχοντας στην απεργία και την συγκέντρωση υπαλλήλων και συνταξιούχων της Τράπεζας.

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων εναντιώνεται στη διοίκηση της τράπεζας και πραγματοποιεί 24ωρη απεργία σήμερα, εκτός της συγκέντρωσης, με όλα τα υποκαταστήματα της Πάτρας να παραμένουν κλειστά όλη μέρα.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων, Γιώργος Αρβανίτης σε δηλώσεις του τονίζει, την ανάγκη καταβολής των επικουρικών, που σταμάτησαν μετά από 70(!) χρόνια όπως αναφέρει, ενώ δηλώνει ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με νομικές και πολιτικές παρεμβάσεις.

«Έχουν ήδη κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα για να συνεχιστεί να καταβάλλεται η επικούρηση και αγωγή για την νομική υποχρέωση της Τράπεζας προς τους Υπαλλήλους.

Μειώνονται οι συντάξεις, αυξάνονται οι φόροι και με την αναίρεση του εισοδήματος των συνταξιούχων, επιβάλλεται η φτωχοποίησή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις