Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο για όλους: "Εμείς, εκπροσωπούμε το «αύριο»"

Επιμελητήριο για όλους: "Εμείς, εκπ...

"Αυτοί είναι το «χθες» και εκεί θα παραμείνουν"

Με αφορμή την συμπόρευση Συμβούλων με τον απερχόμενο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, η Παράταξη «Επιμελητήριο για όλους», προχώρησε στο εξής σχόλιο: «Καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, όταν αναφερόμαστε στους εκπροσώπους του «χθες», που στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους στη νομή της εξουσίας, σπεύδουν πανικόβλητοι να κάνουν «συμφωνίες».

Είναι αυτοί, που όλα αυτά τα χρόνια ευνοούν τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους «ημετέρους». Μια κλειστή παρέα, που απολαμβάνει των προνομίων του Επιμελητηρίου.
Είναι αυτοί, που ευθύνονται για τη σημερινή κακή κατάσταση που βιώνει το Επιμελητήριο Αχαΐας και που με ευθύνη του απερχόμενου Προέδρου, λειτούργησε βατήρας των ολίγων. Που μόνο αυτοί είχαν πρόσβαση στην όποια επαγγελματική - επιχειρηματική ευκαιρία ή και πληροφόρηση.

Εμείς, εκπροσωπούμε όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δηλαδή, τη συντριπτική πλειοψηφία των Επιχειρηματιών της Αχαΐας. Τη «ραχοκοκαλιά» του επιχειρηματικού κόσμου. Αυτούς, που έως τώρα, δεν βρίσκουν πρόσβαση στο Επιμελητήριο.

Η Παράταξή μας όμως, θα είναι εκείνη, που θα ανοίξει τις κλειστές πόρτες του Επιμελητηρίου για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και στεγανά και που επιπροσθέτως θα δώσει εφαλτήριο και ίσες ευκαιρίες και στις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι σήμερα, παραμένουν αποκλεισμένες.

Εμείς, εκπροσωπούμε το «αύριο». Αυτοί είναι το «χθες».
Και εκεί θα παραμείνουν!»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις