Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακός ο Χάρης Κορνάρος στο The Voice - Πήγε στην ομάδα της Παπαρίζου

Εντυπωσιακός ο Χάρης Κορνάρος στο The Vo...

Γύρισαν και οι 4 κριτές

Ο νεαρός ερμηνευτής Χάρης Κορνάρος πήγε στο The Voice του καναλιού Σκάι και κατάφερε όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 18/10/2017, τραγουδώντας το «Lady grinning soul» στο 6o Blind Audition του τραγουδιστικού talent show, να κάνει και τους 4 κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Πολλοί fan των διαγωνισμών τραγουδιού γνώρισαν το νεαρό καλλιτέχνη με την ιδιαίτερη φωνή, από την πρώτη θέση που χάρισε πέρυσι στην Ελλάδα με τη νίκη του σε  διαβαλκανικό φεστιβάλ στα Σκόπια (Grand Prix Price City of Skopia) όπου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι του "Πάλι απ την αρχή".

Ο Χάρης Κορνάρος με την ερμηνεία του στο The Voice, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, όπως προκύπτει από το ότι και οι τέσσερις coaches γύρισαν τις καρέκλες τους αλλά και από τα διάφορα σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νεαρού καλλιτέχνη αλλά και τη σελίδα/ομάδα του παιχνιδιού.

Ο νεαρός Κρητικός τραγουδιστής που κατοικεί όμως στην πρωτεύουσα, θα συνεχίσει στα επόμενα Live του παιχνιδιού με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου μιας και η νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005, ήταν τελικώς η επιλογή του. Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε μέχρι και στη σκηνή και υποκλίθηκε μπροστά στο ταλέντο του κάνοντας τον Χάρη Κορνάρο να πει πως ήταν μία πολύ χαρούμενη μέρα για τον ίδιο ενώ μετά φίλησε στο χέρι την τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε και συγνώμη αρχικά που δεν θυμόταν το όνομα του αναφέροντας πως ο Χάρης Κορνάρος είχε πάει σε μία οντισιόν της για τη δημιουργία ενός boy band αλλά τελικώς δεν τον είχε επιλέξει τότε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight