Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το έπαιξαν «καλός» και «κακός» για να αρπάξουν τσάντα ηλικιωμένης – Το «ευφάνταστο» σενάριο και τι τους «πρόδωσε»

Πάτρα: Το έπαιξαν «καλός» και «κακός» γι...

Κοντά στο Σκαγιοπούλειο το περιστατικό

Ολόκληρο σενάριο έστησαν δύο νεαροί στην συμβολή των οδών Λύκωνος και Μεσολογγίου στην Πάτρα, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου ν’ αρπάξουν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Ο ένα εκ των δύο δραστών, όταν είδαν την γυναίκα, συνέχιζε να περπατά αμέριμνος προς την οδό Παναχαϊκού, ενώ ο δεύτερος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη και της έπιασε την τσάντα.

Εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο δράστης να την σέρνει μέχρι να της αρπάξει την τσάντα. Στην συνέχει τράπηκε σε φυγή προς το Σκαγιοπούλειο. Τότε ήταν που ο έτερος έκανε ότι τον καταδιώκει για να τον πιάσει. Στο μεταξύ πετάχτηκε από το σπίτι ένας νεαρός ο οποίος με το μηχανάκι του ακολούθησε τους άνδρες.

Λίγο πιο κάτω τους είδε ο ένα να δίνει την τσάντα του άλλου, ο οποίος και τον πλησίασε λέγοντάς του ότι τον καταδίωξε αλλά τελικά δεν κατάφερε να τον πιάσει. Μάλιστα ο κάτοικος της περιοχής τον μετέφερε με το μηχανάκι του πίσω για να επιστρέψει την τσάντα στο θύμα.

Στο μεταξύ είχαν φθάσει στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στους οποίους ο νεαρός εξήγησε τι είχε συμβεί. Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστης που το έπαιζε «ήρωας» ενώ λίγο αργότερα στα χέρια τους έπεσε και ο έτερος δράστης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις