Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Για την υπέρβαση η ΑΕΚ στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν

Europa League: Για την υπέρβαση η ΑΕΚ στ...

Η σημαντικότερη αναμέτρηση από την επιστροφή της Ένωσης στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ δίνει απόψε(22:05 CosmoteSport2) τη σημαντικότερη αναμέτρηση από την επιστροφή της στην Ευρώπη. Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται στο «Σαν Σίρο» με τη μεγάλη Μίλαν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση με 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση και κόντρα στη Μίλαν θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, στο δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου.

Οι Ιταλοί που ενισχύθηκαν πολύ φέτος είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά στην ΑΕΚ δείχνουν να μην φοβούνται την σημερινή αναμέτρηση.

Στο πλευρό τους οι «κιτρινόμαυροι» θα έχει την συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδών της.  Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι κάτι που τον οδηγεί στην σκέψη να γυρίσει στην θέση του κεντρικού αμυντικού τον Γιόχανσον.

Στην αντίπερα όχθη σημαντικό είναι το ματς και για την Μίλαν. Και αυτό όχι τόσο της πρόκρισης στην επόμενη φάση (είναι ήδη πρώτη έχοντας έξι βαθμούς), αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν χάσει ήδη δρόμο στην Serie A ειδικά μετά και την ήττα από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προγνωστικά Europa League για το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports