Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πτώση αποδόσεων στο Europa League

Πτώση αποδόσεων στο Europa League

Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Σημαντικές πτώσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα όπου θα ασχοληθούμε με το Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλη πτώση βλέπουμε στο παιχνίδι Α. Βιέννης – Ριέκα με την επικράτηση της φιλοξενούμενης Ριέκα να έχει πέσει κοντά στο 19% και το βλέπουμε στο 2.50 με το άνοιγμα της απόδοσης να ήταν στο 3.07.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Έβερτον – Λυών όπου η επικράτηση των φιλοξενούμενων έχει πέσει περίπου 18% και να βρίσκεται στο 2.53 ενώ είχε ανοίξει στο 3.09.

Στα υπόλοιπα ματς και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Μπάτε – Κολωνία η νίκη της Μπάτε σημειώνει πτώση και την βρίσκουμε στο 2.68 με αρχική τιμή το 3.10.

Τέλος, υποχώρηση βλέπουμε στο παιχνίδι Ζoύλτε Βάρεγκεμ - Φίτεσε με την επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας να έχει πέσει περίπου 10% και να βρίσκεται στο 2.21 ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες την είχαν ανοίξει στο 2.45, και στο Κόνιασπορ - Red Bull Σάλτσμπουργκ, όπου η νίκη της Red Bull Σάλτσμπουργκ έχει πέσει περίπου 10% και να βρίσκεται στο 1.72 ενώ είχε ανοίξει στο 1.90.

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports