Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προγνωστικά Europa League για το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος

Προγνωστικά Europa League για το σημεριν...

Διαβάστε αναλυτικά

Μπάτε Μπορίσοφ-Κολωνία:

Δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα η Μπάτε Μπορίσοφ στην Άρσεναλ εντός έδρας, έχασε με 2-4 έμεινε με 1 βαθμό σε 2 αγώνες, στην 3η θέση, ένα περισσότερο από την ουραγό Κολωνία, μετράει 2/2 αμφίσκορα. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-1 την Βιτέμπσκ και παρέμεινε στην πρώτη θέση, αλλά μόλις στο +1 από την 2η Σόλιγκορσκ.

Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γκορντέτσιουκ.

Νέα ήττα από την Κολωνία, εντός έδρας αυτή τη φορά, με 1-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, και γνώρισε την 2η σερί ήττα στον όμιλο, τελευταία ένα βαθμό λιγότερο από τους Λευκορώσους. Στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε η κατηφόρα, έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Στουτγάρδη, παραμένει τελευταία, απέχει 6 βαθμούς από τη σωτηρία.

Λείπουν ο μπακ Έκτορ και ο μέσος Ρίσε.

Προϊστορία: Μπάτε Μπορίσοφ και Κολωνία δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μέχρι τώρα.

Πρόταση στοίχημα: Ο νικητής μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι Λευκορώσοι είναι επιθετικοί στην έδρα τους έχουν και περισσότερη εμπειρία. Οι Γερμανοί θέλουν να δείξουν την ανωτερότητα τους και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο αμφίσκορο.

 

Λουγκάνο-Βικτόρια Πλζεν:

Το πάλεψε η Λουγκάνο, αλλά έχασε τελικά εντός έδρας με 1-2 από την Στεάουα, μένοντας χωρίς βαθμό σε 2 αγώνες, απέχει 3 από την πρώτη δυάδα. Στο πρωτάθλημα έχασε με κάτω τα χέρια 4-0 από την Βασιλεία και παρέμεινε τελευταία, απέχει 3 βαθμούς από την σωτηρία.

Χωρίς απουσίες.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Πλζεν, κέρδισε δίκαια με 3-1 εντός έδρας την Χάποελ Μπερ Σεβά και ισοβαθμεί στην 2η θέση με τους Ισραηλινούς. Σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα το εκτός έδρας 1-0 επί της Σπάρτα Πράγας έχοντας πετύχει το απόλυτο 10/10, έχει πίσω της στον -8 την 2η Σλάβια.

Παίζει ο στόπερ Χούμπνικ και ο μέσος Τσέρμακ, μάλλον εκτός ο μπακ Λιμπέρσκι.

Προϊστορία: Λουγκάνο και Βικτόρια Πλζεν δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μέχρι σήμερα.

Πρόταση στοίχημα: Η Λουγκάνο μάλλον σκέφτεται την αποφυγή του υποβιβασμού και σήμερα δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά, έχει και κακή άμυνα. Οι Τσέχοι της Πλζεν έχουν την ευκαιρία τους να πάρουν μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν είναι ομάδα να παίξεις σε αποδόσεις  φαβορί εκτός έδρας. Θα ποντάρουμε σαν πρόβλεψη το over.

 

Διαβάστε στο cleverbet.eu τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports