Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Έντονη η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες, μέσα κυρίως από απρόοπτα, ανατροπές ή κάποια σοκ. Αλλάζουν απότομα οι ισορροπίες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στη ζωή σας. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές αλλά και τα ατυχήματα, για δυο μέρες ακόμα. Πολλές συνειδητοποιήσεις ωστόσο.

Ταύρος

Σας κρατά σε εγρήγορση αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, τόσο μέσα από απρόοπτα, βλάβες ή ανατροπές στο χώρο δουλειάς ή γύρω από θέματα υγείας και κατοικίδιων, όσο και λόγω μιας ψυχολογικής έντασης, που δυσκολεύει και τον ύπνο. Ωστόσο φαίνεται να σας αποκόβει και να σας απελευθερώνει απ’ το παρελθόν.

Δίδυμοι

Αστάθεια στα ερωτικά και ανατροπές σε σχέδια φέρνει αυτές τις μέρες η απρόβλεπτη αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους μπορεί να εκδηλώνονται απότομες συμπεριφορές. Ακόμα, τα παιδιά, όπως και θέματα επιχειρηματικά ίσως γίνονται πηγή αναστάτωσης με διάφορα απρόοπτα που παρουσιάζουν.

Καρκίνος

Λόγω της έντονης αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να έχετε διάφορες ανατροπές και απρόοπτα, αν όχι σοκ, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο και στο σπίτι, την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων. Η όψη αυτή ζητά να αλλάξετε, να προοδεύσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Λέων

Αρκετά τα απρόοπτα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, αλλά και σε θέματα σπουδών και νομικών αυτές τις μέρες με την απρόβλεπτη αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν οι ανατροπές. Επίσης λέγονται απότομα λόγια και αλήθειες που σοκάρουν. Συγγενείς, συμμαθητές, δάσκαλοι, γείτονες σάς ταράζουν. Προσέξτε τον φανατισμό, αλλά και διάφορες βλάβες.

Παρθένος

Η απρόβλεπτη αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί αστάθεια οικονομική αυτές τις μέρες, με διάφορα απρογραμμάτιστα έξοδα, ή με απρόοπτα και ανατροπές σε θέματα κυρίως ασφαλειών, δανείων, συντάξεων, κληρονομικών, διατροφής, χορηγιών, επενδύσεων, κλπ. Παράλληλα, ίσως αποκαλύπτονται κάποια μυστικά ή κρυφές προθέσεις, και η εμπιστοσύνη σας ενδέχεται να κλονίζεται.

Ζυγός

Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια έντονη και απρόβλεπτη όψη με τον επαναστατικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορα απρόοπτα, αν όχι σοκ, ή βλάβες, που σας κρατούν σας υπερδιέγερση. Ανατροπές σε σχέσεις, συνεργασίες, προσωπικά θέματα. Λειτουργείτε όμως κι εσείς απρόβλεπτα και κάνετε κάποιες επαναστάσεις. Αλήθειες που ταράζουν.

Σκορπιός

Δεν λείπουν οι βλάβες και τα απρόοπτα αυτές τις μέρες, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και στην καθημερινότητά σας, με την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να σας κρατά σε υπερδιέγερση, ακόμα και για ζητήματα υγείας αλλά και κατοικίδιων. Πιθανές και ανατροπές στον εργασιακό χώρο. Δυσκολεύει τον ύπνο, όμως φέρνει συνειδητοποιήσεις.

Τοξότης

Υπάρχει μια αστάθεια στα ερωτικά αυτές τις μέρες, ενώ εκδηλώνονται αλλοπρόσαλλες ή απότομες συμπεριφορές, το ίδιο και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες ή με τα παιδιά. Κι αυτό λόγω της απρόβλεπτης όψης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία πιθανόν να φέρνει και ανατροπές σε σχέδιά σας. Δείχνει όμως καθαρά την αλήθεια.

Αιγόκερως

Ανατρεπτική η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων – σας κρατούν σε εγρήγορση. Δεν αποκλείονται και κάποια σοκ. Προσοχή σε βλάβες. Κάνετε όμως συνειδητοποιήσεις – μια όψη που σας διαφωτίζει.

Υδροχόος

Μια επιρροή που κρατά το έτσι κι αλλιώς ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα σε υπερδιέγερση, η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες διάφορα απρόοπτα και βλάβες, κυρίως στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανές ανατροπές και αλλαγές σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, συμφωνιών. Απότομα λόγια, αλήθειες που σοκάρουν, φανατισμός.

Ιχθύες

Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα, είτε λόγω διάφορων βλαβών που πρέπει να αποκατασταθούν, ή λόγω άλλων απρογραμμάτιστων θεμάτων. Ανατροπές ή αστάθεια σε σχέση με πληρωμές, δάνεια, εφορία, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Αίσθημα αβεβαιότητας. Οι αξίες κάποιων γίνονται ξεκάθαρες.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being