Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χάλασε το.. αρχαίο εμφανιστήριο του ακτινολογικού του Αγ. Αλεξίου - Μπονάνος: Χρειαζόμαστε άμεσα ψηφιακό απεικονιστή - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χάλασε το.. αρχαίο εμφανιστήριο τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καταγγελίες για εξ ανωθεν παρεμβάσεις που στέρησαν από την Πάτρα σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα

Με ένα αρχαίο ακτινολογικό εμφανιστήριο καλούνται να εξυπηρετήσουν εκατιντάδες περιστατικά κάθε μήνα, οι γιατροί της μονάδας υγείας του Αγ. Αλεξίου της Πάτρας. Το ψηφιακό εμφανιστήριο που προοριζόταν για την αχαϊκή πρωτεύουσα, τελικά προωθήθηκε στην... Ιθάκη, με τους γιατρούς να αναρωτιούνται ακόμη και για εκείνη την προτεραιότητα που θα έπρεπε να έχει η Πάτρα με κριτήριο και μόνο την πληθυσμιακή κάλυψη.

Το μουσειακού τύπου εμφανιστήριο στο ακτινολογικό της Πάτρας έχει βγει εκτός λειτουργίας εδώ και καιρό και οι τεχνικοί με πατέντες το επαναφέρουν στη.. ζωή. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες όταν και έπαψε οριστικά να λειτουργεί.

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου ιατρών ΠΕΔΥ Πάτρας, Χαράλαμπος Μπονάνος, όσο και ο τεχνολόγος ακτινολόγος της μονάδας υγείας του Αγ. Αλεξίου, μίλησαν στο thebest.gr για τις πρωτόγονες καταστάσεις που καλούνται να διαχειριστούν, το φόρτο εργασίας και επίσης την ταλαιπωρία και τα έξοδα στα οποία αναγκάζονται οι ασφαλισμένοι και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ιατρών ΠΕΔΥ Πάτρας, κάνει λόγο για προκλητικές εξ άνωθεν κινήσεις που την τελευταία στιγμή ακύρωσαν την έλευση στην Πάτρα ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού απεικονιστή. Ένα ιατρικό μηχάνημα το οποίο έχει αντικαταστήσει πλήρως τις κλασικές ακτινογραφίες σε ζελατίνα, με ψηφιακές φωτογραφίες.

Οι ακτινολόγοι νοιώθουν πως έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και πως πολεμούν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους με προπολεμικά μέσα.

Εξάλλου για αδιαφορία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στις σοβαρές δυσλειτουργίες του ΠΕΔΥ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, έκαναν λόγο και με σχετική ερώτηση στον υπουργό Υγείας, στο πρόσφατο παρελθόν, οι τομεάρχες Υγείας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις