Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παράπονα πολιτών για πρόβλημα φωτισμού γύρω από το παλιό Κολυμβητήριο στην Αγυιά

Πάτρα: Παράπονα πολιτών για πρόβλημα φωτ...

Το παραλιακό μέτωπο από τη Μαρίνα μέχρι την Πλαζ δείχνει παρατημένο από το Δήμο, επισημαίνουν

Από αναγνώστη του thebest.gr, λάβαμε ένα σχόλιο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο γύρω από το παλιό κολυμβητήριο στην Αγυιά όπου καθημερινά πηγαίνουν πολλοί για τρέξιμο ή περίπατο. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης, στο σημείο υπάρχει πρόβλημα φωτισμού.

Αρκετός κόσμος γυμνάζεται εκεί και καθώς η μέρα μικραίνει και ο φωτισμός δεν λειτουργεί υπάρχει πρόβλημα σε όσους δεν μπορούν να πάνε αρκετά νωρίς. Επιπλέον, η έλλειψη φωτισμού δημιουργεί και προβλήματα ασφαλείας στο χώρο.

Ο αναγνώστης τονίζει τέλος ότι γενικά το παραλιακό μέτωπο από τη Μαρίνα μέχρι την Πλαζ δείχνει μάλλον παρατημένο από το Δήμο Πατρέων, σε αντίθεση όπως επισημαίνει, με το νότιο μέτωπο, από το Φάρο μέχρι το νέο λιμάνι, και αναρωτιέται γιατί να συμβαίνει αυτό.

*Πάντως έχει αποφασιστεί να δοθεί κονδύλι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς το ΠΕΑΚ για την περίφραξη και βελτίωση του φωτισμού του χώρου γύρω από το παλιό Κολυμβητήριο στην Αγυιά.

Επίσης η ανάληψη των παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την Πάτρα αναμένεται να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την αναμόρφωση και βελτίωση της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις