Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστίνα Λαμπίρη και Κατερίνα Καινούργιου την Κυριακή στην Πάτρα για το Pink the City

Χριστίνα Λαμπίρη και Κατερίνα Καινούργιο...

Για τον περίπατο του συλλόγου "Άλμα Ζωής", την Κυριακή 22/10/2017 το πρωί

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η Πάτρα θα "βαφτεί" και πάλι στα ροζ καθώς θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος περίπατος του PinkΤheCity από τον σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας. Η έναρξη της εκδήλωσης που αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών, είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και η Εκκίνηση του Περιπάτου στις 11:30.

Οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν έως τον μόλο της οδού Αγίου Νικολάου.

Όπως είπε η πρόεδρος του συλλόγου Άλμα Ζωής ν. Αχαΐας Λιολιώ Κολυπέρα, μιλώντας στο Ioniantv, στους Νίκο Γιαπρακά και Λίνα Μπάστα, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο φετινό Pinkthecity όπως η παρουσία δύο δημοφιλών και αγαπητών τηλεπαρουσιαστριών από την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα θα έρθει στην Πάτρα για να παρουσιάσει την εκδήλωση και φυσικά να στείλει το δικό της μήνυμα ευαισθητοποίησης σε όλες τις γυναίκες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Epsilontv, Χριστίνα Λαμπίρη.

Ακόμα ειδικά για τον περίπατο του Pinkthecity θα καταφθάσει την Κυριακή στην Πάτρα και η λαμπερή, ξανθιά παρουσιάστρια του Epsilontv, της πρωινής εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Κατερίνα Καινούργιου.

Ακόμα το πρόγραμμα την Κυριακή θα περιλαμβάνει και κουκλοθέατρο για παιδιά. Το Σάββατο 21/10 το βράδυ, θα φωταγωγηθεί στα ροζ το Αρχαίο  Ρωμαικό Ωδείο, σε μία συμβολική, τιμητική κίνηση για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Όπως ανέφερε η κυρία Κολυπέρα, θα είναι ένα σαββατοκύριακο ευαισθητοποίησης των πολιτών και δη των γυναικών αλλά και παράλληλα απομυθοποίησης του καρκίνου.

Σκοπός του περιπάτου όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα φορούν τα χαρακτηριστικά ροζ μπλουζάκια και κονκάρδες, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού, η συγκέντρωση πόρων για διεξαγωγή προγραμμάτων από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας καθώς και η αγορά και παροχή χρηστικών ειδών στην ανασφάλιστη-άπορη γυναίκα.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση στην σελίδα στο facebook, του συλλόγου Άλμα Ζωής Πάτρας, «καλεί όλες και όλους, να έρθετε και να περπατήσετε μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως».

Μπορεί κάποιος και κάποια να κάνει την εγγραφή του (ατομική ή ομαδική) στο http://pinkthecity.gr/ ή τηλεφωνικώς στο 2610 222274.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις