Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ- ΟΛΥΜΠΙΑ: ΤΟ RED CARPET ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ EVENTS TΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ- ΟΛΥΜΠΙΑ: ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεταλιζέ, λεοπάρ, άνθη και κόκκινα!

Λαμπερές αφορμές για ξεχωριστές fashion εμφανίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αξιοποίησαν χολιγουντιανές διασημότητες και super models τις τελευταίες μέρες: Τα Elle Women Awards στο ξενοδοχείο Four Seasons του Μπέβερλι Χιλς είχαν στο επίκεντρο την αντισυμβατική ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ και την γλυκιά πρωταγωνίστρια Τζέσικα Τσαστέιν  ενώ στη Νέα Υόρκη στα καθιερωμένα Golden Heart Awards με χορηγό το βασιλιά του κοσμοπολίτικου american style Michael Kors τα περισσότερα φλας ξεσήκωσαν η απαστράπτουσα σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου και η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία –Ολυμπία.

 

 

Η 27χρονη Κρίστεν Στιούαρτ πόζαρε με λουλουδάτο σύνολο Antonio Berardi και σουτιέν For Love & Lemons και η 40χρονη Τζέσικα Τσαστέιν με λευκό ανδρικό πουκάμισο και βινίλ φούστα Calvin Klein.

H 45χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου με «ατημέλητα» μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ εντυπωσίασε με ασημένιο, ημιδιάφανο και ασύμμετρο φόρεμα Michael Kors από τη συλλογή της επόμενης άνοιξης. Ξανθιά και αστραφτερή επένδυσε στην τάση των μεταλιζέ τρελαίνοντας τους φωτογράφους. Η 21χρονη Μαρία –Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου η οποία σπουδάζει μόδα στη Νέα Υόρκη και είναι μούσα των Dolce e Gabbana εμφανίστηκε με δαντελένιο lingerie dress. Τα διεθνή media επιμένουν να την αποκαλούν «it girl» της μόδας και «princess of Greece».

Εκεί ήταν ακόμα οι ωραίες Τζόαν Σμολς, Χίλαρι Ρόντα, Γιασμίν Τουκς, Ζουρντάν Νταν, Aσλει Γκράχαμ που θαυμάζουμε σε πασαρέλες και διαφημίσεις (όλες ντυμένες με Michael Kors) όπως και οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον, Μάγκι Τζίλενχαλ και η μανεκέν και dj Αλεσάντρα Ρίτσαρντς. Χαζέψτε αμφιέσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View