Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ευχαριστώ της διοίκησης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στους μηχανικούς που στελεχώνουν τις Μόνιμες Επιτροπές

Το ευχαριστώ της διοίκησης του ΤΕΕ Δυτικ...

Οι μηχανικοί έχουν εισηγητικό και γνωμοδοτικό ρόλο στην χάραξη πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων

Οι διοίκηση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους μηχανικούς που στελεχώνουν τα εισηγητικά όργανα των Μόνιμων Επιτροπών της Διοικούσας επιτροπής. Οι Μόνιμες Επιτροπές έχουν εισηγητικό και γνωμοδοτικό ρόλο στην χάραξη πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.

Η ανακοίνωση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας:

«O Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν το σύνολο των συναδέλφων διπλωματούχων μηχανικών για την επιθυμία τους να στελεχώσουν τα εισηγητικά όργανα της Διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Η πληθώρα των αιτήσεων για συμμετοχή τους στις Μόνιμες Επιτροπές του τμήματος, μετά από πολλά χρόνια μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει την χώρα και τον κλάδο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οι Μόνιμες Επιτροπές είναι εκείνα τα όργανα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος των οποίων ο ρόλος είναι εισηγητικός και γνωμοδοτικός προς την Διοικούσα Επιτροπή και είναι αυτές οι οποίες συμβάλουν στην χάραξη πολιτικής και στην λήψη αποφάσεων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.

Το γεγονός της μεγάλης αυτής συμμετοχής, αναδεικνύει εν τοις πράγμασι την θέληση του κάθε μηχανικού για ανιδιοτελή προσφορά μέσα από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος στο κοινωνικό σύνολο και στον τεχνικό κλάδο.

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος ως, ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και επιστημονικός φορέας των μηχανικών προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, ακόμη και πέρα από τα όρια των αρμοδιοτήτων του, να είναι πάντα μπροστάρης και να δημιουργεί εξελίξεις για την ανάπτυξη της περιοχής και την βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας καταγγέλλει "επονείδιστες πρακτικές σχετικά με την ανάθεση και εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις