Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Συνελήφθη 16χρονο "βαποράκι", η μητέρα του, ένας 19χρονος και οι ένοικοι του σπιτιού που έγινε η αγοραπωλησία των ναρκωτικών

Αχαϊα: Συνελήφθη 16χρονο "βαποράκι&...

Στο Αίγιο

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο γυναίκες  ηλικίας 25 και 48 ετών, ένας 19χρονος άνδρας και ένας 16χρονος, καθώς και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, ο 16χρονος, ευρισκόμενος έξω από την οικία της 25χρονης και του 38χρονου,  παρέδωσε μια συσκευασία με κάνναβη στον 19χρονο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 19χρονο και κατέσχεσαν τη συσκευασία που περιείχε δύο γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο 16χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός, κινούμενος μέσα σε οικόπεδα.

Οι αστυνομικοί που ακολούθησαν τον 16χρονο περισυνέλεξαν, κατά το μήκος της διαδρομή που είχε διαφύγει, ακόμη ένα γραμμάριο κάνναβης και ένα φορητό ασύρματο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 25χρονης και του 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε βάρος της 48χρονης μητέρας του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του τέκνου της, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Πρώτη ενημέρωση: 10:56

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις