Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς επικοινωνιακά η διέλευση του Ερμή απ’ τον Σκορπιό από σήμερα έως τις 5/11, ενώ ο νους γίνεται πιο διερευνητικός αλλά και καχύποπτος. Καλή εποχή για έρευνα, ψυχανάλυση, εσωτερισμό. Η σκέψη σας θα εστιαστεί αρκετά σε θέματα οικονομικά. Προσέξτε τις εμμονές, αλλά και τις ίντριγκες στο περιβάλλον σας.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα κάνει αρκετά κοινωνική τη ζωή σας έως τις 5/11, ένα διάστημα με νέες γνωριμίες και με αρκετές συναντήσεις, όπως και με πολλές συζητήσεις. Η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, και στο πως να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα στον εργασιακό χώρο έως τις 5/11, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Επικοινωνιακή γενικά η καθημερινότητά σας. Εστίαση σε λεπτομέρειες και στο νοικοκυριό. Παράλληλα, ίσως ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, ή θα συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Ενημέρωση κι ενασχόληση με θέματα κατοικίδιων επίσης.

Καρκίνος

Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Σκορπιό έως τις 5/11, ένα διάστημα με ενδιαφέρον στα αισθηματικά και με ωραία επικοινωνία. Καλή επικοινωνία επίσης με τα παιδιά. Ακόμα, θα είναι μια περίοδος με αρκετές δημιουργικές ιδέες. Πιο θετική η σκέψη. Πιθανές συζητήσεις και συμφωνίες για επιχειρηματικά θέματα.

Λέων

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, και μέχρι τις 5/11 θα φέρει μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, μια περίοδος με πιθανές συζητήσεις και συμβόλαια. Η επικοινωνία με τους δικούς σας βελτιώνεται. Η σκέψη σας θα εστιαστεί περισσότερο στην οικογένεια αλλά και στο παρελθόν. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Παρθένος

Επικοινωνιακή και κινητική θα κάνει τη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 5/11 θα φέρει πολλές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και ιδέες. Πολλές επίσης μετακινήσεις πιθανές, όπως και βόλτες και ταξιδάκια. Μια περίοδος με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Συναντήσεις με συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες.

Ζυγός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που μπαίνει στον Σκορπιό θα φέρει μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις, έως τις 5/11, ένα διάστημα με συζητήσεις και συμφωνίες. Ιδέες για έσοδα. Η σκέψη και οι συζητήσεις σας θα στραφούν σε θέματα αξιών και ασφάλειας.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο επικοινωνιακός Ερμής, και θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή και κινητική τη ζωή σας μέχρι τις 5/11, ένα διάστημα που θα είστε πιο εξωστρεφείς με το λόγο και τη γραφή, ενώ μπορεί να πάρετε πρωτοβουλίες για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Νέες ιδέες και αποφάσεις.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 5/11 σάς βάζει σε μια περίοδο που θα μπορέσετε να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά, επαγγελματικά ή άλλα θέματα. Εποχή απολογισμών, ενώ δεν λείπουν αισθήματα ενοχής ή μεταμέλειας. Προσοχή σε αυταπάτες και στη φαντασία σας. Καλή περίοδος για διαλογισμό και τέχνη.

Αιγόκερως

Θα δικτυωθείτε καλύτερα με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 5/11 θα σας φέρει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, θα δείτε και θα γνωρίσετε φίλους και γνωστούς, ενώ πιο έντονη θα είναι και η διαδικτυακή σας ζωή. Εποχή επίσης με μαθήματα ή σεμινάρια σε ομάδες. Κάνετε νέα σχέδια και σκέφτεστε περισσότερο το μέλλον.

Υδροχόος

Επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες αναμένεται να φέρει ο Ερμής μέχρι τις 5/11 που αλλάζει ζώδιο σήμερα. Συναντήσεις επίσης με άτομα εξουσίας. Μια περίοδος που θα φανείτε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό και θα μιλήσετε για τη δουλειά σας. Θα χρειαστεί ωστόσο σοβαρότητα, γιατί κρίνεστε κοινωνικά. Περισσότερες επίσης ιδέες επαγγελματικές.

Ιχθύες

Περισσότερες ιδέες και νοητική διαύγεια θα φέρει στο ζώδιό σας ο Ερμής που μπαίνει στον Σκορπιό, απ’ όπου μέχρι τις 5/11 θα κάνει το νου σας πιο θετικό και ανοιχτό. Εποχή με αρκετό διάβασμα αλλά και με ευκαιρία για συγγραφή ή διδασκαλία. Νέες σπουδές. Πληροφόρηση κι επαφές για θέματα νομικά. Αρκετά ταξίδια και περιπέτειες.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being