Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο Κεφαλλονίτικων χορών αυτό το σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου

Πάτρα: Σεμινάριο Κεφαλλονίτικων χορών αυ...

Διοργανώνει ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων, στο παλαιό Αρσάκειο

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων (η έδρα του είναι στην οδό Αράτου 39 και Κορίνθου) προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο Κεφαλλονίτικων χορών που διοργανώνει και που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:30 μ.μ. καθώς και την Κυριακή 22/10/2017 το πρωί, στο χώρο του παλαιού Αρσακείου στην οδό Μαιζώνος και Γκότση, στην Πάτρα.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν ο Ερευνητής του Κεφαλλονίτικου Λαϊκού Πολιτισμού, Δημήτρης Ματζουράτος και ο Χρήστος Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι υπεύθυνος των χορευτικών του Δήμου Πατρέων.

Το σεμινάριο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, όλοι οι λάτρεις των παραδοσιακών χορών, ακόμα και φίλοι που δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραδοσιακούς χορούς της όμορφης Κεφαλονιάς!

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Σαββάτου όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων, «θα δειπνίσουμε όλοι μαζί σε κάποιο κέντρο της επιλογής μας όπου θα διασκεδάσουμε και θα γνωριστούμε καλύτερα».

Η φωτ. είναι από το σάιτ inkefalonia.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις