Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

OXYGEN, όπως οξυγόνο!

OXYGEN, όπως οξυγόνο!

Στην οδό Αγίου Ανδρέου

Παλαιότερα στην Αγίου Ανδρέου κυριαρχούσε η εικόνα των νεοκλασικών κτηρίων. Καθρεπτίζονταν το ένα κτήριο απέναντι στο άλλο, από το πρωί μέχρι το βράδυ και την επόμενη μέρα αυτό συνεχίζονταν. Ίσως γνώριζαν ότι κάποια στιγμή και οι καθρέπτες θα έσπαζαν από αδέξιους χειρισμούς, αλλά και τα κτήρια θα αντικαθιστούνταν από άλλα.

Τούτο το κτήριο που θα σας μιλήσω δεν ανήκει στην συγγένεια του απείρου κάλλους νεοκλασικών κτηρίων του συγκεκριμένου δρόμου. Αντιθέτως, ανήκει στο άλλο σόι που ενδεχομένως δεν έχει να πει και κάτι. Απέναντί του υπάρχει ένα ερειπωμένο δείγμα νεοκλασικού κτηρίου που κοιτάζει βλοσυρά το νέο κτήριο, όπως επίσης τα πρόσωπα των ανθρώπων εκλείπουν από το ένα και περισσεύουν στο άλλο.

Τι αψιμαχίες λαμβάνουν χώρα τα βράδια κανένας δεν γνωρίζει. Ουσιαστικά κανένα από τα δύο κτήρια δεν ευθύνεται για την ύπαρξη του άλλου. Αυτοί που ευθύνονται είναι αυτοί που τα κατασκεύασαν. Έτσι λοιπόν μετά από αρκετά χρόνια στο νεότερο κτήριο βρέθηκε κάποιος που το έκανε πιο προσιτό στην εμφάνιση, πιο φιλικό απέναντι στην ταυτότητα που είχε ο δρόμος, πιο λυγερό και πιο βαθύ στην όψη του και τέλος του έδωσε ένα όνομα που ανάγκασε τα νεοκλασικά της περιοχής να αρχίσουν να το συμπαθούν.

Μιλάμε φυσικά για το OXYGEN, ένα κατάστημα υγιεινής διατροφής με ανωτάτου επιπέδου καλαισθησία στην αθλητική ένδυση και υπόδηση. Υπάρχει ένας επιτυχημένος συνδυασμός των νέων μοντέλων ένδυσης και υπόδησης, αλλά και παλαιότερων μοντέλων. Υπάρχει και μία υπεύθυνη στάση, αλλά και βαθιά γνώση σε ότι σχετίζεται με τις επιλογές που θα θελήσει κάποιος να πραγματοποιήσει.

Το εγχείρημα ανήκει σε έναν νέο άνθρωπο που στέκεται όρθιος απέναντι στις αντιξοότητες τέτοιων προσπαθειών σήμερα. Ο Χάρης Χατζηιωάννου και η ομάδα του OXYGEN, έχουν και τη γνώση, αλλά και την πείρα, έτσι ώστε να καταφέρουν ως αποτέλεσμα, να κερδίσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Ποιος είπε ότι χάθηκε η ομορφιά του δρόμου; Αυτός που το υποστηρίζει ας περιοριστεί στα κτήρια ή ας ξεκουράζεται στη μεγαλοπρεπή στοά του OXYGEN, θαυμάζοντας το περιεχόμενο του, αλλά και τα νεοκλασικά κτήρια της Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being