Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πιάστηκαν στα χέρια δύο οδηγοί μετά από σύγκρουση στη Ρήγα Φεραίου και Γκότση

Πάτρα: Πιάστηκαν στα χέρια δύο οδηγοί με...

Επεισόδιο μεταξύ οδηγών πριν λίγο

Επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Γκότση και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μετά από μικροσύγκρουση, που είχαν με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο.

Συγκεκριμένα ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος προσπάθησε να στρίψει από την Ρήγα Φεραίου στη Γκότση, όπου λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων δεν μπόρεσε να στρίψει με τη μία και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός που ακολουθούσε μη περιμένοντας το φρενάρισμα, τον χτύπησε ελαφρώς στο πίσω μέρος και τότε ξεκίνησε το σόου! Μετά από φραστικό διαπληκτισμό των δύο αντρών, ο οδηγός του πίσω οχήματος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αφού έβγαλε τον άλλο οδηγό εκτός του οχήματός του, ξεκίνησαν οι σωματικές "μάχες" μέχρι να επέμβουν οι περαστικοί.

Ο οδηγός του μπροστινού οχήματος μάλιστα ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο, ενώ πολύ γρήγορα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στο σημείο.

Τα αυτοκίνητα έμειναν για αρκετή ώρα ακινητοποιημένα, μέχρι να έρθει η αστυνομία που είχε κληθεί, με αποτέλεσμα να σημειωθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, με την ουρά των αυτοκινήτων να φτάνει μέχρι την Καρόλου και τους υπόλοιπους οδηγούς να χάνουν την υπομονή τους.

Οι δύο οδηγοί και οι αυτόπτες μάρτυρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω καταθέσεις και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο μετά από λίγη ώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις