Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κακή κατάσταση η παιδική χαρά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε κακή κατάσταση η παιδική χαρά του Ειδ...

Οι γονείς ζητούν πλέον την παρέμβαση του Εισαγγελέα

Επικίνδυνη είναι η παιδική χαρά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας. Μάλιστα ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του σχολείου βλέποντας ότι δεν γίνεται τίποτα, ζητά πλέον την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό και μάλιστα το είχε επισημαίνει και πριν λίγους μήνες και η Διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Νικολοπούλου. Ο σύλλογος των γονέων, κηδεμόνων και φίλων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας απευθύνθηκε και στη Διευθύντρια, η οποία με τη σειρά της έθεσε το ζήτημα στον Δήμο Πατρέων ζητώντας την άμεση παρέμβαση, αποξήλωση και αντικατάσταση των παιχνιδιών της παιδικής χαράς.

Οι γονείς όπως και η διευθύντρια του σχολείου κάνουν λόγο για επικινδυνότητα της παιδικής χαράς ενώ αυτό που ζητούν είναι τα παιδιά που έχουν πρόβλημα στην ακοή τους, να μπορούν να παίζουν ελεύθερα και με ασφάλεια. Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση της παιδικής χαράς όπως και τις λάμπες φωτισμού που είναι σπασμένες. Η διευθύντρια του σχολείου είχε κάνει λόγο και για σοβάδες που ξέφτισαν λόγω της υγρασίας και της μούχλας από το ταβάνι.

Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Διοδώρου 11, στα Μποζαϊτικα Πατρών.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το συγκεκριμένο σχολείο σέβεται τους μαθητές του, παρέχει την ειδική εκπαίδευση που έχουν ανάγκη, είναι ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, συνεργάζεται με Δημοτικά Σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης, με το Πανεπιστήμιο Πατρών και άλλους φορείς. Δέχεται μαθητές με βοηθήματα ακοής και κοχλιακό εμφύτευμα από την Πάτρα, την ευρύτερη περιοχή και τους όμορους Νομούς, όπου μεταφέρονται με ευθύνη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις