Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Ωραία για τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό μέχρι τις 7/11, ένα διάστημα με κατακτήσεις και όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έχουν περισσότερη αρμονία και αγάπη. Ωραία κοινωνική ζωή γενικά. Εύνοια επίσης σε θέματα αισθητικής, μόδας, τέχνης.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα βελτιώσει και θα κάνει πιο άνετες τις εργασιακές και καθημερινές σας συνθήκες, έως τις 7/11, ένα διάστημα καλό για συνεργασίες. Πιθανά φλερτ στο χώρο δουλειάς. Επίσης αυτή η διέλευση θα ευνοήσει θέματα υγείας και διατροφής. Θα απολαύσετε περισσότερο τα μικρά καθημερινά πράγματα, ακόμα και τα κατοικίδιά σας.

Δίδυμοι

Θα σας ευνοήσει η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό μέχρι τις 7/11, ένα διάστημα με ωραία ερωτική ζωή και αρκετές κατακτήσεις, όπως και με ωραίες ευκαιρίες για διασκέδαση. Αυξημένη λάμψη και γοητεία. Περισσότερη αγάπη με τα παιδιά, βελτίωση στις σχέσεις με αυτά. Καλή εποχή για αγορά ρούχων και κοσμημάτων.

Καρκίνος

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα βελτιώσει τις οικογενειακές σας σχέσεις έως τις 7/11, ένα διάστημα με όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Ιδανική περίοδος για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό. Πολύ καλή περίοδος επίσης για διακόσμηση και φροντίδα του σπιτιού. Εύνοια σε θέματα ακινήτων. Αρμονία και ειρήνη στα συναισθήματα.

Λέων

Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια υπόσχεται η Αφροδίτη απ’ τον Ζυγό έως τις 7/11, θα πάτε σε ωραία μέρη και θα κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και συναντήσεις. Ωραία επίσης μαθήματα και σεμινάρια, φλερτ εκεί. Ακόμα θα κάνει πιο γλυκό τον τρόπο που επικοινωνείτε, κάτι που θα έλκει ανθρώπους κοντά σας. Βελτίωση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Παρθένος

Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας προσέφερε τα δώρα της αγάπης και της ομορφιάς απ’ τις 20/9. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, έως τις 7/11, ένα διάστημα με βελτίωση στα έσοδα και με πολύ ωραίες αγορές. Επίσης θα είναι ένα διάστημα που θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας μπαίνει η ευμενής Αφροδίτη, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, και μέχρι τις 7/11 που θα κάτσει θα ομορφύνει πολύ την εμφάνιση και τη διάθεσή σας, ενώ θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Ιδανική περίοδος για φροντίδα της εμφάνισής σας. Βελτίωση οικονομική. Ωραία κοινωνική ζωή, νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 7/11, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος με κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανοί επίσης κρυφοί ή ανεκπλήρωτοι έρωτες – προσέξτε τη φαντασία σας. Θα φέρει ωστόσο βελτίωση στον ύπνο και ανακούφιση της ψυχολογίας σας. Εύνοια σε θέματα τέχνης.

Τοξότης

Θα φέρει όμορφες στιγμές με τις παρέες σας και ωραία κοινωνική ζωή η Αφροδίτη απ’ τον Ζυγό έως τις 7/11, ένα διάστημα που θα υπάρχει περισσότερη αγάπη στις κοινωνικές σας επαφές. Πιθανά φλερτ μέσα απ’ το διαδίκτυο ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Φιλίες που γίνονται έρωτες ή συνεργάτες. Το μέλλον φαίνεται όμορφο.

Αιγόκερως

Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 7/11, ένα διάστημα που η εικόνα σας προς το κοινό βελτιώνεται και φαίνεστε πιο αγαπητοί και όμορφοι. Βελτίωση στις σχέσεις με άτομα εξουσίας, φλερτ με αυτά. Καλή επίσης εποχή για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Εύκολη οργάνωση και τακτοποίηση υποχρεώσεων.

Υδροχόος

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό έως τις 7/11, η οποία θα ανεβάσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ μπορεί στο διάστημα αυτό να έχετε φλερτ με ξένους αλλά και με δασκάλους ή στο χώρο σπουδών. Βελτίωση στις σχέσεις με καθηγητές. Καλή εποχή για νομικούς συμβιβασμούς.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή έως τις 7/11, ένα διάστημα που τα συναισθήματα στις σχέσεις βαθαίνουν και γίνονται πιο ικανοποιητικά. Παράλληλα, η διέλευση αυτή αναμένεται να φέρει μια ενίσχυση οικονομική, εύνοια στα οικονομικά του συντρόφου, και εύνοια σε θέματα δανείων, χορηγιών, κληρονομικών, διατροφής, επενδύσεων κλπ.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being