Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φουλ στα λαθραία το αυτοκίνητο και το σπίτι του Πακιστανού στην Πάτρα! Κατασχέθηκαν πάνω από 110 κιλά καπνού και 8.500 περίπου πακέτα τσιγάρων- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φουλ στα λαθραία το αυτοκίνητο και το σπ...

Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και άλλων φόρων, ξεπερνά το ποσό των (52.000) ευρώ.

Μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού και τσιγάρων βρήκαν και κατέσχεσαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι και το αυτοκίνητο Πακιστανού. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία κατασχέθηκαν περισσότερα από 110 κιλά λαθραίου καπνού και 8.500 περίπου πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων από τα καπνικά προϊόντα που είχε ο 27χρονος ξεπερνάει τα 52.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα – αποθήκη, στην Πάτρα, που διατηρεί ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (7.940) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (2.210) συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (110) κιλών και (500) γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ όλα τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πατρών.

Σημειώνεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και άλλων φόρων, ξεπερνά το ποσό των (52.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις