Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

MyPlayschool Ολοήμερος Παιδικός Σταθμός και Δημιουργική απασχοληση προσχολικής ηλικίας

MyPlayschool  Ολοήμερος Παιδικός Σταθμός...

Έχει ιδρυθεί από γονείς για γονείς...

To myPlaySchool, το γνωστό σε όλους τους γονείς για τα πρωτοποριακά  του προγράμματα και την εισαγωγή καινούργιων ιδεών και τρόπο αντιμετώπισης των αναγκών των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ένας χώρος γεμάτος ερεθίσματα έτσι ώστε η παραμονή των παιδιών  να είναι ευχάριστη και δημιουργική χρησιμοποιώντας το παιχνίδι ως μέσο ,  μεταμορφώθηκε σε ένα ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ προσχολικής ηλικίας για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Το myPlaySchool απέκτησε άδεια Παιδικού Σταθμού και ως Μονάδα Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης λειτουργεί όλη την ημέρα από το πρωί στις 07.00 μέχρι το βράδυ στις 21.00. Έχει ιδρυθεί από γονείς για γονείς καθώς αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους στην εποχή που ζούμε και καλύπτει με το ολοήμερο  και  ευέλικτο πρόγραμμά του κάθε εργαζόμενο γονέα. Προσφέρει μετακίνηση με σχολικό λεωφορείο, ολοήμερη σίτιση, και ένα ευχάριστο, ασφαλές και πανέμορφο περιβάλλον παραμονής για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, θέτει υψηλούς στόχους εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης και δημιουργικής φύλαξης εν μέσω ενός ασφαλούς πλαισίου όπου το παιδί ακίνδυνα και χωρίς συνέπειες δοκιμάζει τον εαυτό του, τα όρια του και τη σχέση του με τους άλλους!

Η εκπαίδευση, δημιουργία και αγωγή των παιδιών γίνονται σε ένα ασφαλή χώρο 400 τ.μ. με προαύλιο χώρο και κήπο 250 τ.μ., μέσα σε κατάλληλα διαμορφωμένες και άνετες αίθουσες, με άπλετους κοινόχρηστους χώρους και εσωτερική γωνιά διαλλείματος για τις βροχερές μέρες. Μοναδικό στο είδος του, το myPlaySchool εφαρμόζει κυκλικό ωράριο προνηπιακών τμημάτων, όπου τα παιδιά ανάλογα με τη δραστηριότητα του ημερήσιου προγράμματος κινούνται σε όλες τις αίθουσες και τους χώρους του κέντρου. Έτσι η εκπαίδευση και η αγωγή γίνεται παιχνίδι και ψυχαγωγία, γίνεται ευχάριστη και δημιουργική, γίνεται μέσο χαράς και γέλιου!

Στο myPlaySchool τα παιδιά  μπορούν να έρθουν σε γνωριμία και μεγαλύτερη αρμονία με τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο και να αναπτύξουν διάφορες ικανότητες μέσα από τις πρωινές και απογευματινές δραστηριότητες όπως: δραματοποίηση-θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, μουσική, φυσική αγωγή, παιχνίδια συναισθημάτων, βιωματικό παραμύθι, μαγειρική, κατασκευές, κηπουρική. Ως προς τον εσωτερικό τους κόσμο, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματα και αισθήματά τους τα οποία θα μπορούν  να γνωρίσουν και να τα εκφράσουν. Χρησιμοποιώντας πρότυπες διδακτικές μεθόδους και ακολουθώντας αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης διαμορφωμένο ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες των τμημάτων, το myPlaySchool προσφέρει υψηλή διδακτική και εκπαιδευτική υπηρεσία αφομοιώνοντας τις ανάγκες του παιδικού σταθμού σε ένα σύγχρονο περιβάλλον διαπαιδαγώγησης και δημιουργίας.

Η ιδέα για την ίδρυση ενός ολοήμερου Πρότυπου Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας, γεννήθηκε μέσα από την επιστημονική και επαγγελματική μας εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας. Εκεί, το παιχνίδι έχει αναγνωριστεί ως δραστηριότητα μέσα από την οποία τα παιδιά καλύπτουν όλες τις αναπτυξιακές τους ανάγκες. Επίσης, το παιχνίδι είναι μέσο από το  οποίο  τα παιδιά κατακτούν και αναπτύσσουν  τις βασικές και προηγμένες κινητικές και νοητικές δεξιότητες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2614003228, 6932519629

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά