Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "απόνερα" της μη πιστοποίησης γιατρών στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ, "πνίγουν" τους ασφαλισμένους στην Αχαΐα και σε όλη την Ελλαδα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα "απόνερα" της μη πιστοποίησ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ εξηγεί

Ο ΕΟΠΥΥ όπως έγραψε χθες το thebest.gr  αιφνιδίασε τον ιατρικό κόσμο καθώς, όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο σύστημά του, δεν μπορούν να καταχωρήσουν στο σύστημα και να δώσουν στους ασφαλισμένους παραπεμπτικά για εξετάσεις ή άλλες παροχές του Οργανισμού. Οι συνέπειες ωστόσο αφορούν τους παρόχους τωνυπηρεσιών υγείας (ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, πολυιατρεία πρώην ΠΕΔΥ και τους ασφαλισμένους. Οι τελευταίοι καλούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους ενώ σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ Άννα Μαστοράκου οι πάροχοι που έκαναν τις εξετάσεις κινδυνεύουν να μην πηρωθούν γι΄αυτές.

 

Oπως αναφέρει στο thebest.gr η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, 2000 γιατροί στην Αχαΐα και τουλάχιστον 70.000 σε όλη την Ελλάδα, που δεν έχουν πιστοποιηθεί στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ , δεν μπορούν να καταχωρήσουν στο σύστημα και να δώσουν στους ασφαλισμένους παραπεμπτικά για εξετάσεις ή άλλες παροχές του οργανισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις