Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λευκή ισοπαλία της Παναχαϊκής με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα

Λευκή ισοπαλία της Παναχαϊκής με την ΑΕ ...

Στο τρίτο φιλικό της σε μια εβδομάδα

Λευκή ισοπαλία απέσπασε η Παναχαϊκή στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι «κοκκινόμαυροι» μετά από δύο φιλικές ήττες, έμειναν στο μηδέν με την, επίσης νεοφώτιστη στη Φούτμπολ Λιγκ, χωρίς όμως να δεχτούν γκολ, μετά από δύο παιχνίδια.

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει, με την καλύτερη ευκαιρία της να καταλήγει στο δοκάρι, με τον Διονύση Μακρηδημήτρη στο 75ο λεπτό.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του, δοκιμάζοντας για μια ακόμα φορά σχήματα και συστήματα.

Οι «κοκκινόμαυροι» πλέον επικεντρώνονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την αρχή της σεζόν, που και πάλι είναι στον αέρα.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Ραχιώτης (46' Μέλκας), Θεολόγου (75' Αβραμίδης), Καραγιαννίδης, Τσοντάκης (86' Φίλιος), Παπανίκου, Μακρής (80' Μουκίδης), Χούσος (65' Γούλας), Κόλινς, Γυφτοκώστας (84' Μπαλαδήμας), Μακρίδης (65' Κυριάκης), Ευαγγέλου (65' Λουκίνας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς (46' Βρονταράς), Μακρυδημήτρης (76' Σωτηράκος), Μπιτσάκος (46' Μασούρας), Αγουρίδης (86' Μπουτίβας), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (80' Αντωνακόπουλος), Γκίνο (86' Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος (60' Στεργίδης λ.τ.), Αποστολόπουλος (80' Φουρλάνος), Γκέσιος (76' Σπανός).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Νέο φιλικό σήμερα (16:30) στην Άρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports