Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Θερμή υποδοχή" Τσίπρα στην Πάτρα ετοιμάζουν αγρότες της Δυτικής Ελλάδα - "Μπλόκο" στο Περιφερειακό Συνέδριο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 "Θερμή υποδοχή" Τσίπρα στην Π...
Μάτσας Ηλίας

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Ομοσπονδιών στην Αγορά Αργύρη

Την οργανωμένη και συλλογική κινητοποίηση κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα αποφάσισαν οι αγροτικοί σύλλογοι και οι ομοσπονδίες που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η απόφαση πάρθηκε στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν οι ομοσπονδίες σήμερα το πρωί στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Πάτρα στις 31 Οκτωβρίου, με αφορμή το Περιφερειακό Συνέδριο της Κυβέρνησης και οι αγρότες ετοιμάζουν μαζική κινητοποίηση με στόχο να ακουστούν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες και οι ομοσπονδίες διαμαρτύρονται για τα «νέα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, την βαριά φορολογία και την ανάπτυξη που διατυμπανίζει η κυβέρνηση αλλά δεν «ακουμπάει» τους ίδιους». Αυτό τόνισαν στις δηλώσεις τους οι πρόεδροι των Ενώσεων που βρέθηκαν στην Πάτρα.

Όπως μας λένε οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, το ζήτημα είναι να ακουστούν, για το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Ο Γιάννης Μποδιώτης από τον Αγροτικό Συλλόγο Αιγίου Μπακόπουλος-Ντρίνιας, ο Χρήστος Γιαννόπουλος από την Ομοσπονδία Ηλείας, ο Σπύρος Κοτοπούλης από την Ομοσπονδία Αιτωλοακαρνανίας και ο Αλέκος Θανόπουλος από την Ένωση αγροτών Δυτικής Αχαΐας και Ωλενίας που βρέθηκαν στην Πάτρα μίλησαν για την πορεία των κινητοποιήσεων που συζητήθηκε στη σημερινή συνέλευση.

ΔΕΙΤΕ δηλώσεις και φωτογραφίες από την συνάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις