Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δήμος θέλει να επαναφέρει τα δωρεάν ποδήλατα αλλα φοβάται νέους βανδαλισμούς - ΦΩΤΟ

Ο δήμος θέλει να επαναφέρει τα δωρεάν πο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε πως έχουν καταντήσει σήμερα τους σταθμούς ποδηλάτων

Οι βανδαλισμοί στους σταθμούς αλλά ακόμη και τα ίδια τα δωρεάν ποδήλατα του προγράμματος που έτρεξε πριν από τουλάχιστον έναν χρόνο για πρώτη φορά ο δήμος Πατρέων,  μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν. Κάποιοι αναφέρουν πως πρόκειται για τους συνήθεις ύποπτους, που στόχο έχουν να διαλύσουν ότι βρίσκουν για να το πουλήσουν για χαλκό και λίγα ευρώ. Στην περίπτωση των σταθμών δωρεάν ποδηλάτων οι ζημιές που έχουν γίνει ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ, ενώ αρκετές κλοπές, είτε σε τμήματα είτε σε ολόκληρα ποδήλατα, έχουν επίσης διαπιστωθεί.

Ο δήμος αναγκάστηκε να μαζέψει κακην κακώς και να φυλάξει σε αποθήκη, όσα ποδήλατα είχαν απομείνει.

Ο δήμος σκέφτετε να επαναφέρει τα ποδήλατα, αυτή τη φορά ωστόσο οι σταθμοί θα πρέπει να φυλάσσονται. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το κόστος της φύλαξης.

Η σκέψη για τοποθέτηση καμερών στους σταθμούς των ποδηλάτων εκτιμάται πως είναι δύσκολη και ενδεχομένως να εμπίπτει και σε ζητήματα προσωπικών δεδομένων. Οι άνθρωποι του δήμου ωστόσο είναι σε απόγνωση, καθώς θέλουν να επαναφέρουν τη δυνατότητα για τους πολίτες των δωρεάν ποδηλάτων, ωστόσο φοβούνται οτι για άλλη μια φορά θα σπαταλήσουν χρήματα για κάτι που θα καταστραφεί από τους γνωστούς άγνωστους, που σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών εντοπίζονται σε συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις