Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 11 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Το απαιτητικό τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει διάφορες ταλαιπωρίες, ήδη απ’ τις αρχές του μήνα, κυρίως στο χώρο εργασίας, ή σε θέματα υγείας, νομικών, σπουδών, ταξιδιών. Δάσκαλοι που φέρονται αυστηρά. Μια επίμοχθη καθημερινότητα, με πολλά “τρεχάματα” πιθανά, και με καθυστέρηση στην τακτοποίηση διάφορων δουλειών – χρειάζεται υπομονή, για δυο μέρες ακόμα.

Ταύρος

Κορυφώνεται σήμερα μια δυσμενής όψη, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο ήδη απ’ την αρχή του μήνα φέρνει διάφορα εμπόδια, καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες, κυρίως σε θέματα επιχειρηματικά, παιδιών, ερωτικών και οικονομικών, περισσότερο σε σχέση με δάνεια, εφορία κλπ. Ίσως πρέπει να στηρίξετε άλλους ανθρώπους, οικονομικά και πρακτικά. Προσέξτε τις σκληρές συμπεριφορές.

Δίδυμοι

Μια απ’ τις πιο δυσμενείς όψεις κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, γι’ αυτό μην απορείτε αν ήδη απ’ τις αρχές του μήνα βιώνετε αρκετές αναποδιές, καθυστερήσεις κι εμπόδια. Κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και σχέσεων ή συνεργασιών επηρεάζονται. Σκληρές συμπεριφορές στις σχέσεις. Αρκετή κούραση σωματική. Προσέξτε το θυμό και τα ατυχήματα.

Καρκίνος

Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις μπορεί να γίνονται μετ’ εμποδίων αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει αρκετές ταλαιπωρίες και στο χώρο δουλειάς ή σε καθημερινά ζητήματα, όπως και γύρω από θέματα υγείας. Σκληρές κριτικές ή λόγια θυμωμένα. Εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, συναδέλφους.

Λέων

Άγχη οικονομικά κι ανταγωνισμούς προκαλεί αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ίσως ταλαιπωρείστε για κάποιες αγορές ή πωλήσεις ή για διάφορα αποκτήματά σας. Μια όψη που φέρνει και δοκιμασίες στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Καθυστερήσεις κι εμπόδια σε επιχειρηματικά θέματα – πρέπει να ξεπεράσετε διάφορους σκοπέλους.

Παρθένος

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια ιδιαίτερα δυσμενή όψη με τον Κρόνο, η οποία ήδη απ’ τις αρχές του μήνα φαίνεται να σας ταλαιπωρεί, με διάφορες ατυχίες, καθυστερήσεις, άγχη και τρεχάματα. Προσέξτε τα ατυχήματα αλλά και το κακό timing στη δράση σας. Ταλαιπωρίες κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, προσωπικών ζητημάτων.

Ζυγός

Το κλείσιμο κάποιων κύκλων και θεμάτων φαίνεται να σας “τρέχει” και να σας ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ χαλάει η ησυχία ή ο ύπνος σας. Αρκετά εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Λέγονται σκληρά λόγια, γίνονται παρασκήνια. Προσοχή στα απωθημένα.

Σκορπιός

Οικονομικά θέματα, πληρωμές, αγορές ή πωλήσεις φαίνεται να εμποδίζονται αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ εμπόδια ή καθυστερήσεις υπάρχουν και σε σχέδιά σας. Προσοχή σε εντάσεις με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και με διαδικτυακές σας επαφές. Υπάρχει μια σύγκρουση αξιών και ιδεολογιών.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει ήδη απ’ τις αρχές του μήνα το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν βιώνετε διάφορες ατυχίες ή ταλαιπωρίες. Προκαλεί και αρκετό θυμό. Εντάσεις με άτομα εξουσίας. Σωματική καταπόνηση, αυξημένες υποχρεώσεις. Προσοχή στο κακό timing και σε επαναλαμβανόμενα λάθη – φροντίστε να μάθετε απ’ τα λάθη σας.

Αιγόκερως

Σήμερα κορυφώνεται μια ιδιαίτερα δύσκολη όψη, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες προκαλεί διάφορες αναποδιές και καθυστερήσεις, κυρίως μάλιστα σε θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών, ενώ ίσως προκύπτουν παλιότερα ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση. Φαίνεται να λύνετε δύσκολο κάρμα απ’ το παρελθόν. Ψυχολογική πίεση. Εντάσεις με δασκάλους.

Υδροχόος

Οικονομικά θέματα φαίνεται να σας τρέχουν εδώ και αρκετές μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι ανταγωνισμοί. Μια όψη που φέρνει καθυστέρηση και αναποδιές σε σχέδιά σας. Επίσης δοκιμάζει φιλίες και σχέσεις σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα – έλλειψη εμπιστοσύνης, ιδεολογικές και αξιακές διαφορές.

Ιχθύες

Σας επηρεάζει άμεσα το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ήδη απ’ τις αρχές του μήνα φέρνει αρκετές δυσκολίες, καθυστερήσεις, αναποδιές. Δοκιμάζεστε κυρίως στα επαγγελματικά και στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσέξτε το θυμό, τις σκληρές συμπεριφορές, αλλά και τα ατυχήματα. Μπορεί να δράτε άκαιρα ή καθόλου εκεί που θα έπρεπε.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being