Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια που άνοιξαν πυρ σε κατάστημα στο Κοπανάκι Τριφυλίας

Συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια που άνοιξαν ...

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια που άνοιξαν πυρ σε κατάστημα στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, προχθές το βράδυ. Οι δύο άνδρες 29 και 32 ετών άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μπροστά από την πόρτα του καταστήματος, διαλύοντας την τζαμαρία και προκαλώντας πανικό στους θαμώνες.

Στην Καλαμάτα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας τα δύο αδέλφια, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο καραμπίνες, ένα όχημα καθώς και πέντε κενά κυνηγετικά φυσίγγια.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ ο 32χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας είναι σε επιφυλακή διότι εκφράζεται ανησυχία για πιθανές ενέργειες αντεκδίκησης από τους συγγενείς των τραυματιών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Πυροβόλησε στον αέρα έξω από το σπίτι του - Τον.. έπιασε η αστυνομία


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις